Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος 

 
Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι Πατριώτες
Η Ορθόδοξη Ελλάδα μας και η ανθρωπότητα δέχεται την επίθεση των αντίχριστων δυνάμεων και δυστυχώς οι ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, προδίδουν ΦΑΝΕΡΑ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και όλους τους Έλληνες Χριστιανούς.

Ο Πρωθυπουργός και υπηρέτης του αντίχριστου, αποφάσισε ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τον Αγιασμό και όλα τα μυστήρια της Εκκλησίας μας, Κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ του άρθου 3 παρ.1 του Ελληνικού Συντάγματος, που αναφέρει το εξής:


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
MEPOΣ ΠPΩTO – Bασικές διατάξεις > TMHMA Β΄
Άρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)
11. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος αναγνωρίζει ως ΚΕΦΑΛΗ της (ΜΟΝΟ) τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό. Υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με την Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς απαστολικούς και Συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ και διοικείται (ΜΟΝΟ) από την ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ των εν ενεργεία Αρχιερέων και την Διαρκή ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ που προέρχεται από αυτήν και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των Διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπρεμβρίου 1928.

Βάση λοιπόν του Ελληνικού Συντάγματος που είναι ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ εις το όνομα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ , δεν έχει το δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ να αποφασίζει για την Εκκλησία της Ελλάδος, εκτός από την ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή το Σύνταγμα είναι Θεμελιωμένο στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ , οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είναι υποχρεωμένοι να υπακούν σε ότι αποφασίζει η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ της Εκκλησίας.

Και το ΜΕΓΑΛΟ ερώτημα είναι το εξής: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ έβγαλαν τον ΣΚΑΣΜΟ και υποτάχθηκαν στην απόφαση του αντίχριστου Πρωθυπουργού και κλείνουν τις Εκκλησίες του Χριστού;;;;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ανήκει στον ΧΡΙΣΤΟ και δεν μπορεί να αποφασίζει ο αντίχριστος γι’ αυτήν; Δεν γνωρίζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
Προδίδουν δηλαδή τόσο φανερά τον ΧΡΙΣΤΟ την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Του και όλους τους Χριστιανούς;;;;;;

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΙΟΥΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλοςσυγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]

Υ.Γ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .
ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ,
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΝΕΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΡΙΠΗΣ
που την παρουσιάζουν ΣΑΝ “ΧΟΛΕΡΑ” και “ΠΑΝΟΥΚΛΑ”.

ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΙΑ…!!!!

loading...