Παιδιά, κοιτάχτε εδώ το FaceBook !!! Ρεζιλίκιααααα!

Τους περίμενα στη γωνία όμως! Στην στήλη -2.- βλέπετε μια αναφορά που έστειλα στις 27/1 για μια σελίδα η οποία έχει τίτλο “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και μέσα, Αλβανοί Εθνικιστές σκυλοβρίζουν και απειλούν τους Ελληνες. Η ομάδα του FB την έλεγξε και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα! Οοοοχι! Τα βρήκε όλα καλά και με προέτρεψαν να … αποφεύγω τις επαφές με την ομάδα αυτή που νυχθημερόν βρίζει την Ελλάδα και τους Ελληνες!

Στην στήλη -1.- διαβάστε τι έγραψα για το Uruc Reis. Είπα ότι η Κυβέρνηση πρέπει να κάνει αυτό ακριβώς που ορίζουν οι διεθνείς κανόνες και οι Συνθήκες, όταν η Τουρκία παρανομεί. Διαβάστε καλά! Μια παράγραφος που καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα, κρίθηκε ως ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΣΟΥΣ από το FaceBook! Ενώ δεν έβρισα κανέναν Τούρκο και κανένα Εθνος!

Είναι δηλαδή έκφραση μίσους όταν λέω εγώ τσιρλίντερς την Ελληνική Κυβέρνηση αλλά όταν κάποιοι άλλοι λένε ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τότε είναι όλα καλά για το Fac3eBook !!!

Χαχααχααααααααα … Χαχαχαχαχαχααααα… Αχαχαχαχαχαααα!

ΥΓ.
Αγαπητη TelePerformance , μην μου αγχώνεστε και θα κάνετε ρυτίδες! Τα υπόλοιπα για την Γερμανία θα τα γράψω, τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω! Τα …. σέβη μου στον Πρέσβη….

Χαχααχααααααααα … Χαχαχαχαχαχααααα… Αχαχαχαχαχαααα!

Γιωργος Αδαλης


loading...