Η δικαίωση του Σαράντου Καργάκου.

Κανείς δεν ξεχνά, την ιστορική δήλωση, του ιστορικού Σαράντου Καργάκου. σχετικά με τς πρόστυχες γυναίκες, τους κίναιδους, και την νέα τάξη πραγμάτων :  «Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Έθνους. Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν την χώρα μας».  Η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα και κατά την
σύγχρονη εποχή. παραμένει πάντοτε ένα επίκαιρο θέμα.

Οι εχθροί του Ελληνισμού, κατηγορούν συλλήβδην τους αρχαίους Έλληνες ως ομοφυλόφιλους. Εν τούτοις, οι αρχαίοι Αθηναίοι είχαν λάβει μία σειρά από μέτρα για να προστατεύσουν τους νεαρούς, από επίδοξους-ανώμαλους εραστές, όπως μας αναφέρει ο Αισχίνης.

Στον λόγο του «Κατά Τιμάρχου» ο σπουδαίος ρήτορας αναφέρει διεξοδικά όλα τα μέτρα που είχε λάβει ο αρχαίος νομοθέτης για να περιφρουρήσει την αρετή των νεαρών. Μνημονεύει την πρόβλεψη να μην ανοίγουν τα σχολεία πριν την ανατολή του ηλίου αλλά ούτε να παραμένουν ανοικτά μετά τη δύση του, καθώς το σκοτάδι αποτελεί σύμμαχο όσων εποφθαλμιούν τα νεαρά αγόρια (Κατά Τιμάρχου 9-10). Επίσης,τίθενται περιορισμοί στους επισκέπτες στα γυμναστήρια, όπου οι νεαροί Αθηναίοι προπονούνταν γυμνοί.

Σε περίπτωση που ο νόμιμος κηδεμόνας ενός νεαρού αγοριού το εξέδιδε έναντι χρημάτων, οποιοσδήποτε Αθηναίος πολίτης μπορούσε να τον καταγγείλει δημοσίως, αξιοποιώντας το θεσμό της «γραφής». Ως ποινή για ένα τέτοιο αδίκημα προβλεπόταν η απαλλαγή του παιδιού από την υποχρέωση να φροντίζει στα γηρατειά του τον κηδεμόνα του, ο οποίος το είχε εκδώσει έναντι χρημάτων (Κατά Τιμάρχου 13). Ο νόμος, όμως, ήταν πολύ πιο σκληρός έναντι των προαγωγών. Όσοι ασκούσαν αυτό το επάγγελμα τιμωρούνταν με θάνατο σε περίπτωση που εξέδιδαν σεξουαλικά τέκνα ελεύθερων πολιτών (Κατά Τιμάρχου 14, 184). Οι Νόμοι κατά των εραστών. Οι Αθηναίοι, επιδεικνύοντας την ευαισθησία τους για το σοβαρό αυτό θέμα, είχαν προβλέψει μια σειρά από ποινές για όλα σχεδόν τα αδικήματα που άπτονται των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

Σε περίπτωση που κάποιος δούλος παρενοχλεί ένα ελεύθερο αγόρι, τότε τιμωρείται με δημόσιο μαστίγωμα με πενήντα βουρδουλιές, (Κατά Τιμάρχου 139). Σε περίπτωση βιασμού το θύμα μπορεί να καταγγείλει το δράστη για βιαιοπραγία και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, το οποίο καταβάλλει τόσο στο θύμα όσο και στο κράτος. Για θέματα ασέλγειας, έναντι αγοριών οποιοσδήποτε Αθηναίος πολίτης μπορούσε να υποβάλλει μήνυση δημοσίως έναντι του δράστη και το δικαστήριο, κρίνοντας ανά περίπτωση, επέβαλλε την αρμόζουσα ποινή (Κατά Τιμάρχου 15).

Η ξεκάθαρη διατύπωση του Αισχίνη δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις. Οι Αθηναίοι όχι μόνο δεν αποδέχονταν ως φυσιολογικές τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις αλλά αντίθετα είχαν θεσπίσει βαρύτατες κυρώσεις για όσους έρχονταν σε επαφή με ομόφυλους. Επικαλούμενος νομικές διατάξεις που αποδίδονται στον αρχαίο νομοθέτη Σόλωνα, ο Αισχίνης καταρρίπτει τον μύθο περί ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Αθήνα! Επομένως η απόδοση του χαρακτηρισμού “ομοφυλόφιλοι” συλλήβδην στους αρχαίους Αθηναίους όχι μόνο δε συνάδει με την πραγματικότητα αλλά παραβλέπει επιδεικτικά τα ατρτάνταχτα ιστορικά στοιχεία.

Ο βίος των κιναίδων είναι βδελυρός, αίσχρός και άθλιος; “Πλάτων-Γοργίας”,στο 494e .Οι αρχαίοι Έλληνες καταδίκαζαν την ομοφυλοφιλία. Ενδεικτικά έχουμε επιλέξει μερικά αποσπάσματα απο την αρχαια Ελληνικη γραμματεια τα οποία καταρρίπτουν τις συκοφαντίες. Ο βίος των κιναίδων είναι βδελυρός, αίσχρός και άθλιος; “Πλάτων-Γοργίας”,στο 494e Οι αρχαίοι Έλληνες καταδίκαζαν την ομοφυλοφιλία. Ενδεικτικά έχω επιλέξει μερικά αποσπάσματα από την αρχαια Ελληνική γραμματεία τα οποία καταρρίπτουν τις συκοφαντίες εις βάρος των προγόνων μας. Πλάτωνος Νόμοι 636c

Ο Πλάτων προτείνει πολύ αυστηρές ποινές, για όσους σκοπεύουν να παρεκλίνουν από τους νόμους της Φύσεως.Ή μηδένα τολμάν μηδενός άπτεσθαι των γενναίων άμα και ελευθέρων πλην γαμέτης εαυτού γυναικός, άθυτα δε παλλακών σπέρματα και νόθα μη σπείρειν, μηδέ άγονα αρρένων παρά φύσιν ή το μέν των αρρένων πάμπαν αφελοίμθ’ άν…”, “Ή κανένας να μην τολμά να έρχεται σε επαφή με τους γενναίους και ελευθέρους εκτός από την ίδια τους την γυναίκα, ούτε να επιτρέπεται να σπείρουν νόθα σπέρματα στις παλλακίδες, είτε σε άνδρες άγονα παρά φύσιν ή μάλλον καλύτερα την μεταξύ ανδρών επαφή να την απαγορεύσουμε εντελώς”.

Ενδεικτικo είναι και το απόσπασμα,από τον Πλουτάρχου στο “Περί Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής Λόγος Α’12”. Εκεi εχουμε την εξής αναφορά: : “Αλέξανδρος δε, Φιλοξένου του της παραλίας υπάρχου γράψαντος, ότι παίς εν Ιωνία γέγονεν οίος ουκ άλλος ώραν και είδος, και πυνθανομένου δια των γραμμάτων ει αναπέμψη, πικρώς αντέγραψεν ω κάκιστ’ ανθρώπων, τι μοι πώποτε τοιούτο συνέγνως, ίνα τοιαύταις με κολακεύσης ηδοναίς;”.
“Και ο Αλέξανδρος, όταν του έγραψε ο Φιλόξενος, ο κυβερνήτης της παραλίας ότι υπάρχει στην Ιωνία ένα παιδί που, όμοιο στην ομορφιά του δεν ξανάγινε ποτέ, και ζητούσε να πληροφορηθή με γράμμα, αν ήθελε να του το στείλη, ο Αλέξανδρος του έγραψε απαντώντας αυστηρά: “Ω πιο κακέ απ’ όλους τους ανθρώπους, με ξέρεις ανακατεμένο, ποτέ, με τέτοιες βρωμοδουλειές, για να με κολακεύσης με τέτοιου είδους απολαύσεις.”

Η NOMOΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Οι νόμοι στην αρχαία Ελλάδα εiναι χαρακτηριστικοι.
Νόμοι Σόλωνος,Κεφάλαιο 5,άρθρο 332 : ” Εαν κάποιος Αθηναίος γίνει σύντροφος (συνάψει ομόφυλη σεξουαλική σχέση) με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις: Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων, Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας, συνήγορος του λαού, να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας, να σταλεί ως κήρυκας πολέμου. Επiσης δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος), να μπει σε δημόσιους Ναούς, να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες, να εισερχεται στον ιερό χώρο της αγοράς. Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως Κίναιδος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο”.

Οι Κίναιδοι-Κούκολντ.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ήρθε στην Ελλάδα, μία ακόμη ανώμαλη συνήθεια από το εξωτερικό. Αυτή αφορά τον σεξουαλικό τομέα, και ονομάζεται με την Αγγλική ορολογία cuckold. Οι Cuckolds είναι θηλυπρεπείς. Οι cuckold, διότι έχουν μικρά μόρια και διαλυμένη ψυχολογία, υποχρεώνονται από τις γυναίκες τους, να τις παρακολουθούν την ώρα που κάνουν σέξ με άλλους. Επίσης τις περισσότερες φορές, συμμετέχουν, στην ερωτική πράξη ως παθητικοί, κάνοντας στοματικό-κατάποση και ενίοτε πρωκτικό σέξ, στους εραστές των γυναικών τους. Μεταξύ άλλων στα καθήκοντα τους, είναι η αιδοιολειχία, η ποδολαγνία, ο αυνανισμός και το lock pennis.

Για όλους όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχουν ειδικές θήκες, από διάφορα υλικά και τιμές, οι οποίες κλειδώνουν με ένα μικρό λουκετάκι το πέος. Το μικρό κλειδί, το κρατάνε πάντοτε οι γυναίκες. Η ξενόφερτη αυτή συνήθεια, την τελευταία δεκαετία, έχει πολύ μεγάλη αποδοχή και στην Ελλάδα, στην συντριπτική πλειοψηφία των “ανδρών”.

Μην απορείτε λοιπόν για το καταντημά μας ως έθνος, και ως κράτος. Πρώτος cuckold στην Ελλάδα, είναι ο γνωστός κίναιδος, Θ. Κουκούλης. Ο εν λόγω κίναιδος έγινε viral, σχετικά με την εγκληματική του δραστηριότα. Όλες οι κακουργηματικές του πράξεις, όπως πλαστογραφίες διαθηκών, διακίνηση ουσιών, εμπρησμοί, απάτες, εκβιασμοί κλπ, έγιναν και γίνονται, με κίνητρο οικονομικό, ώστε να συντηρεί με τεράστια χρηματικά ποσά τους εραστές του. Δύο από τα μεγαλύτερα του θύματα, είναι η κυρία Αργυρώ Αβαγιανού και ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ο οποίος κατά γενική παραδοχή, γράφει εδώ και δέκα συνεχόμενα χρόνια, την πιο επιτυχημένη Ελληνική στήλη, στα ΜΜΕ, προσφέροντας, ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Ελληνική κοινωνία. Ο κύριος Γιαννόπουλος, είναι το μεγαλύτερο θύμα, κοινωνικού και εθνικού ρατσισμού. Όσοι τον γνωρίζουμε προσωπικά, έχουμε απομείνει άναυδοι. Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία, τον αδίκησαν, του αφαίρεσαν την περιουσία, και τον άφησαν άστεγο. Μέσα σε όλα βρέθηκε, και ένα από τα αρπακτικά της περιοχής του, ο Σ. Χωριατέλλης, και αγόρασε το σπίτι του, και τις μοτοσυκλέτες του, στις πιο εξευτελιστικές, τιμές, όλων των εποχών. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ο Χωριατέλλης, αγόρασε το σπίτι του, αξίας 90000 ευρώ, μόνο με 5000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων του υποσχέθηκε βοήθεια, για να σταθεί. Όμως αντί να κάνει  όλα αυτά που υποσχέθηκε, τον πέταξε σε μια αποθήκη, ενός ανθρώπου, που δεν γνώριζε. Του είπε ότι πλήρωνε τα ενοίκια, από τις μηχανές που του πούλησε, ο κύριος Γιαννόπουλος, και τελικά έδωσε τα μισά χρήματα, για τα ενοίκια, της αποθήκης. Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίζεται για πρώτη φορά, ο Μ. Καπάνταης, ο ιδιοκτήτης, και του ζητά, με πληρωμένα τα ενοίκια, εως τον Μάρτιο του 2021, να σηκωθεί και να φύγει. Έκτοτε ο κύριος Γιαννόπουλος, ζητά ακόμη και δημοσίως βοήθεια, για να μην μείνει άστεγος, και χάσει την ζωή του. Δεν μπορώ να ξεχάσω την έκπληξη, την αγωνία, και την απόγνωση του, όταν εμφανίστηκε, για πρώτη φορά, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, καθώς εκείνη την ώρα συνομιλούσαμε. Μιλάμε για τρομερή παρακμή. Σχετικά με την στήλη, Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, την οποία γράφει ο κύριος Γιαννόπουλος, εδώ και πολλά χρόνια, όλοι οι αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email κλπ, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές, σχετικά με την ιστορία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις ιστορικές εργασίες, του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. Επίσης επισημαίνουν, ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους, στον μέγιστο βαθμό, κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή, για το Ελληνικό έθνος, και παράλληλα, αύξησε κατά πολύ περισσότερο, την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία (“Βυζάντιο”), τους αρχαίους φιλοσόφους, και την πατρίδα. ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος.

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, Κλείνοντας ως Βασιλική Παπανεστωροπούλου, αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω, ότι υπάρχουν άνθρωποι με αυτήν την σεξουαλική ιδιαιτερότητα, οι οποίοι ζούνε αρμονικά και με αξιοπρέπεια, με τους γύρω τους, εργάζονται και δεν ενοχλούν κανένα, Αυτούς τους σέβομαι. Δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει στο κρεββάτι του, εφόσον το έτερον ήμισυ συμφωνεί. Εν τούτοις, τα έχω με τους άλλους. Αυτούς που για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους δεν διστάζουν να εφαρμόσουν ότι ανήθικο μέσον, μπορείτε να φανταστείτε και με ποινικά κολάσιμους τρόπους ακόμη, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους. Πλαστογραφίες, πλαστοπροσωπίες, υπερξαιρέσεις, δωροδοκίες, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, εξώθηση παιδιών σε επαιτεία, πορνεία, κλοπές ακόμα και συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Όλα αυτά προκειμένου να έχουν χρήματα για να ελκύσουν ”συντρόφους” αφού φυσιολογικά λόγω εμφάνισης ή ηλικίας δεν μπορούν .Καταστρέφουν ζωές για να περνάνε αυτοί καλά. Χρησιμοποιούν χωρίς καμία συστολή την διαβολή και τις συκοφαντίες σε άτομα που τους αποκαλύπτουν .

Επαναλαμβάνω το τι αρέσει τον καθένα στο κρεββάτι του είναι δικός του λογαριασμός. Αλλά όταν για την ικανοποίησή τους παρανομούν και καταστρέφουν ζωές και προσωπικότητες τότε γίνεται δικός μας λογαριασμός και θα πρέπει να τους φράζουμε τον δρόμο. Αυτοί θα έπρεπε να είναι μονίμως στα κελιά μιας φυλακής γιατί δεν βάζουν μυαλό. Σύμφωνα με έγκριτους ψυχιάτρους, οι κίναιδοι είναι βαριά ψυχασθενείς. Δεν φοβούνται τίποτα ούτε το να αρρωστήσουν λόγω της δραστηριότητάς τους ,να γίνουν αίτιοι της ασθένειας άλλων ούτε αυτό τους συγκρατεί. Αν και σε αυτούς θα τους άξιζε ένα τέτοιο τέλος. Τέλος ας θυμηθούμε την συμπαθέστατη Μαλβίνα, η  oποία επίσης δικαιώθηκε, με το θρυλικό της σλόγκαν : Έξω κίναιδε., από την παράγκα.

loading...