ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΑΦΑΡΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ


«ΚΑΛΙΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ 1Η ΤΟΥ ΜΑΗ»!!!


Γράφει ο Β. Αναγνώστου 


ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΒΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ «ΜΟΤΟ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! 


Καταλαβαίνετε τι έχετε κάνει στη πατρίδα σας, όταν φτάσατε τον λαό να εύχεται η χώρα να οδηγηθεί σε πόλεμο για να γλυτώσει το βιος του;

Ντροπή σας, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς, δεν σέβεστε και δεν τιμάτε καν ούτε αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν προσφέροντας σας την εξουσία!

Εσείς δεν είστε Έλληνες, αλλάξτε χώρα και πατρίδα!!!
Πατριώτες, την άμεση εκκαθάριση δεκάδων χιλιάδων εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη με «fast track» διαδικασίες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν έως τέλος του 2021 αντί του 2032 της αρχικής τους πρόβλεψης.

 Η «διαδικασία» αυτή προωθείται μετά την κατάπτυστη ψήφιση και συμφωνία των τριών, κυβέρνησης,«θεσμών - δανειστών» και τραπεζών, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ’’!!!

Οι αλλαγές προβλέπουν απαγόρευση αναβολών στις δίκες, παύση κάθε προστασίας και άμεση θεσμοθέτηση των μέτρων μετά το Πάσχα.

Την άμεση εκκαθάριση των εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη και την επίσπευση και ενίσχυση των πλειστηριασμών, προκειμένου να «οχυρωθεί η αποτελεσματικότητα» του υπό διαμόρφωση νέου «πτωχευτικού πλαισίου» όπως και οι τιτλοποιήσεις του «Ηρακλή» για τη μείωση των’’ κόκκινων’’ δανείων των τραπεζών!

Κύριε Μητσοτάκη, είχαμε προειδοποιήσει τον προκάτοχο σας ότι τα ψέματα του και η ανέντιμος στάση του απέναντι στον λαό στο θέμα των ‘’κόκκινων’’ δανείων, θα του στοιχίσουν την εξουσία όπως και έγινε!

Φανταστείτε, ότι η βόμβα αυτή – που για ‘σας θα ‘ναι πυρηνική - δεν έσκασε στα δικά του χέρια και έχασε τις εκλογές ! Με εσάς τι θα συμβεί τη 1η του Μάη;

Μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις του λαού και τι θα γίνει στη χώρα; ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;


Και όλα αυτά στιγμές κρίσιμες για τη χώρα! Δείτε ενδεικτικά ένα από τα σχόλια κάποιου αναγνώστη μας:
‘’Γιώργος Μ…ς. Καλά τώρα είναι με τα καλά τους;

Ο Τούρκος καραδοκεί, και η κυβέρνηση από τον Μάη σκέφτεται πλειστηριασμούς έως και πρώτης κατοικίας;

Τότε κύριε Μητσοτάκη, ποιες εστίες, και ποιους ώμους θα υπερασπιστούν τα παιδιά μας;;Ανοίξτε τον ασκό του Αιόλου και τα λέμε.... Και πάψτε επιτέλους αυτόν τον παπαγάλο τον ‘Αδωνη, γιατί έχει πολύ μακριά γλώσσα....!!!’’

Και ένα δεύτερο: Αθανάσιος Γ…ς. Όποιος έρθει να μου πάρει το σπίτι θα γίνει φυτό, η φυλακή είναι καλύτερη από το να μένεις στον δρόμο!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :