Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι Πατριώτες.
Άρχισαν πάλι οι οπαδοί του αντίχριστου να δημοσιεύουν άρθρα, λέγοντας πως η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας είναι «Μεγάλη πλάνη» και «Αίρεση».
Αυτό το είχε ξεκινήσει από παλιά ένας «πατήρ» Μάξιμος, από αυτούς που έχουν παρεισφρήσει μέσα στην Εκκλησία για να την χτυπούν εκ των έσω και ήταν αυτός που …. «ήξερε» και φώναζε, πως η «Δευτέρα Παρουσία» του Χριστού, ….θα γινόταν το …. 2018…!!!!!

Και είχε και μπλόκ με την κεντρική εικόνα που «μέτραγε ανάποδα» μέχρι την «Δευτέρα Παρουσία».

Τέτοια αίσχη και τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Αυτοί μην νομίζετε ότι είναι «πλανεμένοι» και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν είναι πλανεμένοι, αλλά ελληνόφωνοι εχθροί του Χριστού, που τους έχουν φέρει οι Εβραίοι πολλά χρόνια μέσα στην Ελλάδα, για να προπαγανδίζουν την έλευση του αντίχριστου. Και νόμιζαν πως έτσι θα πλανήσουν τους Έλληνες παρουσιάζοντας τον αντίχριστο, σαν τον Χριστό στην Β’ Παρουσία. Και αυτό, διότι το σχέδιο των Εβραίων ήταν να παρουσιάσουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους στον κόσμο, το έτος 2018, αλλά «ναυάγησε» με αποτέλεσμα να ξεσκεπαστούν όλοι.

Τόσο ηλίθιοι είναι οι Εβραίοι, αλλά αν είχαν ακολουθήσει τον Ιησού Χριστό, θα είχε θεραπευτεί η ηλιθιότητά τους τους, διότι ο Χριστός θεράπευε την μαλακία του εγκεφάλου. «Καί περιήγεν ο Ιησούς τάς πόλεις πάσας και τάς κώμας διδάσκων εν ταις συναγωγαίς αυτών καί κηρύσσων τό ευαγγέλιον της βασιλείας καί θεραπεύων πάσαν νόσον καί πάσαν μαλακίαν εν τω λαώ.» (Ματθ. θ,35)
Αυτό το ίδιο μπλοκ των πλάνων, προβάλλει και τις αντιχριστιανοπατερικές απόψεις ενός άλλου «πατέρα», που λέει πως: «Δεν υπάρχει Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο πλανώνται».
Και αυτό το παίρνουν, το αναμασούν και το διαδίδουν όλα τα Εβραϊκά πρακτοράκια, διότι τους ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ η προοπτική της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και βγάζουν σπυράκια ακόμα και στην σκέψη μόνο.
Και από τον φόβο τους μην τυχόν και γίνει, προσπαθούν να πείσουν ή να περάσουν αμφιβολίες στους πιο χλιαρούς Χριστιανούς, πως δεν πρόκειται να γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.
Και βέβαια στα υψηλά πνεύματα, γεννιέται ένα ερώτημα.
Δηλαδή η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, θα γίνει ή δεν θα γίνει, ανάλογα με το τι πιστεύουν κάποιοι;; Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί αγωνίζονται οι οπαδοί του αντίχριστου για να μας πείσουν πως δεν θα γίνει;;; Τι έχουν να κερδίσουν, αφού οι προφητείες των αγίων του Θεού έχουν μιλήσει ξεκάθαρα για την δόξα της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας και πως τα έθνη θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθει μία πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. (αγ. Παΐσιος)

Δηλαδή και ας πούμε πως «μας έπεισαν» οι αντίχριστοι, πως «δεν θα γίνει» η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να μην επιβεβαιωθούν οι άγιοι προφήτες του Θεού, επειδή θα μας πείσουν οι αντίχριστοι περί του αντιθέτου;
Είναι ένα δυνατό ερώτημα για δυνατούς λύτες.

Ναι Ελληνίδες και Έλληνες. Υπάρχει τέτοια περίπτωση, αν αμφισβητήσουμε και δεν πιστεύουμε στον λόγο του Θεού. Και επειδή αυτό το γνωρίζει ο διάβολος, γι’ αυτό προσπαθεί ο αντίχριστος με τα τσιράκια του να μας πείσουν περί του αντιθέτου.
Και ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, προσπαθεί να δίνει δύναμη στον διάβολο, διότι αν θυμάστε είχε δηλώσει δημοσίως ότι ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ τον ΘΕΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Είναι φανερά οπαδός του αντίχριστου, με εντολή να οδηγήσει τους Χριστιανούς στο χάραγμα του 666.
Όπως έχω ξαναπεί, είναι πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο λαός, διότι έχουν φροντίσει οι δυνάμεις του διαβόλου να κρύψουν την αλήθεια από τους ανθρώπους, διότι αν οι άνθρωποι γνώριζαν την αλήθεια, δεν θα μπορούσε ποτέ να επικρατήσει ο διάβολος. Οπότε αυτά που θα πούμε, διαδώστε τα στους αδελφούς να τα γνωρίσουν, διότι γράφονται για πρώτη φορά στον κόσμο και σίγουρα θα κάνουν μεγάλη ζημιά στον διάβολο.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ό διάβολος όπως έχω ξαναπεί, προσπαθεί να αλλάξει τις προφητείες του Θεού για να μην επαληθευτούν, αφού αν επαληθευτούν χάνει και καταποντίζεται στο πυρ το εξώτερον. Και αυτήν την στιγμή που κυβερνάει τον κόσμο, προσπαθεί με τους βλάκες που τον υπηρετούν, να τα αλλάξει όλα.

Σε αυτήν την προσπάθεια, εκτός από τις δυνάμεις που του παρέχουν, ο πλούτος, η διαπλοκή, τα πάθη των ανθρώπων και η δύναμη των εξουσιών, χρησιμοποιεί και αόρατες δυνάμεις του Σύμπαντος, που αυτές τις έχει κρατήσει άγνωστες στους ανθρώπους.
Και δεν μιλώ για τα αόρατα δαιμονικά πνεύματα, αλλά για δυνάμεις που ενεργούν μέσα στο Σύμπαν επηρεάζοντας τους ανθρώπους.
Είναι αυτές οι αόρατες δυνάμεις που τις αντιλήφθηκε, τις διατύπωσε και ξεκίνησε να τις χρησιμοποιεί ο Νίκολα Τέσλα στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, λέγοντας πως: «όποιος μπορέσει να ελέγξει, τις ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, την ΕΝΕΡΓΕΙΑ και τις ΔΟΝΗΣΕΙΣ, θα γνωρίσει τα μυστικά του Σύμπαντος».

Αυτές τις δυνάμεις ο διάβολος τις γνώριζε και άρχισε να τις χρησιμοποιεί με τους ανθρώπους, για να τον βοηθήσουν να κυριαρχήσει επί των ανθρώπων.

Είναι αυτές οι αόρατες δυνάμεις, επάνω στις οποίες δομήθηκε το πείραμα του “CERN” σε μία προσπάθεια να πάρει την γη από το ηλιακό μας σύστημα και να την μεταφέρει σε ένα άλλο χώρο του Σύμπαντος, μέσω μίας μαύρης τρύπας που θα δημιουργούσαν. Το θεωρείτε απίστευτο; Αυτό όμως προσπαθούν στο “CERN”.

Είναι αυτές οι δυνάμεις που χρησιμοποιεί το σύστημα HAARP και μπορεί να μεταφέρει Παγετώνα στην Σαχάρα, η να δημιουργήσει αλυσιδωτές σεισμικές δονήσεις που θα μετατοπίσουν τον άξονα της γης.

Mε αυτές τις δυνάμεις έχουν δημιουργήσει και όπλα και αν κάποια στιγμή τα χρησιμοποιήσουν, τότε θα δείτε να εξαφανίζονται ολόκληρα κράτη, σαν να άνοιξε η γη και να τα κατάπιε. Έχουν κάνει πειράματα μικρής έκτασης.

Εμείς ως Ορθόδοξοι Έλληνες, πρέπει να γνωρίσουμε περιληπτικά την δύναμη του Σύμπαντος που λέγεται ΕΝΕΡΓΕΙΑ διότι αυτή είναι που μας αφορά.
Αυτή είναι η ΘΕΤΙΚΗ και η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ενέργεια, ή να την πούμε η ΚΑΛΗ και η ΚΑΚΗ ενέργεια. Όταν επικρατεί η μία, δεν μπορεί να αναπτυχθεί η άλλη. Και μαζί με την επικρατούσα ενέργεια, ακολουθούν και όλα όσα σχετίζονται με αυτήν.

Αν εμείς απογοητευθούμε και χάσουμε την ελπίδα μας στον Θεό και δεν πιστεύουμε στις προφητείες των αγίων, τότε θα αλλάξει η δυναμική της θετικής ενέργειας που εκπέμπεται από έναν άνθρωπο με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, και η ενέργεια θα μετατραπεί σε αρνητική.

Τα συναισθήματα ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ, ΑΓΑΛΙΑΣΗΣ, ΨΥΧΙΚΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ, αυξάνουν τρομακτικά την Θετική-Καλή Ενέργεια, ενώ η ΛΥΠΗ, το ΜΙΣΟΣ, η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, η ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ, ο ΘΥΜΟΣ και κυρίως ο ΦΟΒΟΣ αυξάνουν τρομακτικά την Αρνητική-Κακή Ενέργεια, δίνοντας το δικαίωμα στον διάβολο να μπορεί να την χρησιμοποιεί για να κάνει κακό.

Αυτά τα συναισθήματα προσπαθεί να αλλάξει στους Έλληνες ο διάβολος με το να λένε οι πλάνοι, πως «δεν θα γίνει» Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, για να δημιουργήσει την λεγόμενη μετατροπή της ενέργειας και από Θετική να την μετατρέψει σε Αρνητική.

Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες εκπέμπουμε την ισχυρότερη ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, με την Ελπίδα και την Πίστη μας στον Ιησού Χριστό και την Παναγία μας. Αν αυτή η Πίστη και η Ελπίδα υπήρχε σε όλους τους Έλληνες, η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που θα έβγαινε από την Ελλάδα, θα ήταν τόσο ισχυρή, που δεν θα μπορούσε να συμβεί κανένα κακό σε όλη την γη.
Πολύ ισχυρή επίσης θετική ενέργεια προς το Σύμπαν εκπέμπεται από την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που αποδυναμώνει τις διαβολικές δυνάμεις.
Αυτή είναι η αόρατη δύναμη της Ενέργειας.

Εδώ πρέπει να πούμε κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν την μεγάλη απάτη του «κορονοϊού», που όπως όλα δείχνουν τον χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν ΦΟΒΟ στους ανθρώπους και να δημιουργήσουν στον πλανήτη, ένα τεράστιο ΚΥΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Και εδώ φαίνεται ότι είναι στημένη η φωτογραφία. Οι ηλίθιοι Κινέζοι, αντί να κοιτάνε τον πεσμένο άνθρωπο, κοιτάνε τον φωτογράφο.

Ενώ σαν ιός, είναι κάτι αντίστοιχο με εκατοντάδες ιούς και βακτήρια που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο και ευθύνονται για χιλιάδες καθημερινούς θανάτους ανθρώπων με βεβαρυμένο όμως ιατρικό παρελθόν, διότι κανέναν υγιή άνθρωπο δεν μπορεί να βλάψει ο «κορονοϊός» και κανένας ιός, πέρα από το ότι θα μείνει τρεις μέρες σπίτι με πυρετό μέχρι 39, μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να περάσει, όπως συμβαίνει με όλους τους ιούς. Εδώ όμως έχουμε κάτι άλλο πολύ διαφορετικό που πρέπει να του δώσουμε μεγάλη προσοχή.
Μέσω των ΜΜΕ όλου του κόσμο, του έδωσαν τέτοια έκταση και σε τέτοιο βαθμό, σαν να επρόκειτο να πεθάνει όποιος αρρώσταινε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν στον πολυπληθέστερο λαό του κόσμου, έναν ΦΟΒΟ που έφθασε σε σημεία ΕΚΡΗΞΗΣ.
Όταν δημιουργείται τέτοιος ΦΟΒΟΣ και ΠΑΝΙΚΟΣ σε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και σε πόσους άλλους ανά τον κόσμο, παράγεται ένα τεράστιο κύμα ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Αυτήν την κακή ενέργεια μπορεί να την χρησιμοποιήσει ο διάβολος για να κάνει κάποιο μεγάλο κακό, η στην Κίνα ή στον κόσμο.

Αν λοιπόν κατορθώσει ο διάβολος να μας πείσει, πως δεν θα έρθει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, πως δεν θα έρθει η δόξα της Ελλάδος και τελικά θα μας “φάνε” οι μαύροι και η Ελλάδα θα χαθεί όπως μας παπαγαλίζουν τα τσιράκια του αντίχριστου, αν τελικά τους πιστέψουμε, τότε θα μας πιάσει απαισιοδοξία, λύπη, μελαγχολία, απόγνωση, φόβος γι το αύριο και αν τελικά δεν “αυτοκτονήσουμε”, θα έχει πάρει τέτοια δύναμη ο διάβολος, μέσα από την αρνητική ενέργεια που θα εκπέμπουμε, που θα μπορεί να μας καταστρέψει,….. σε αντίθεση με ότι γράφουν οι προφητείες….!!!!

Καταλάβατε λοιπόν γιατί ενώ γνωρίζει ο διάβολος τις προφητείες του Θεού και καλύτερα από μας, έχει βάλει τα τσιράκια του να προσπαθούν να μας πείσουν περί του αντιθέτου;;
Γιατί όταν είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και έχουμε ελπίδα και πίστη στον Χριστό, υπάρχει γύρω μας ισχυρή ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και δεν μπορεί ο διάβολος να … αλωνίζει. Οπότε προσπαθεί την Θετική ενέργεια, να την μετατρέψει σε Αρνητική.

Να γνωρίζετε πως μία ισχυρή Θετική ενέργεια προς το περιβάλλον εκπέμπεται από τον άνθρωπο την ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, διότι εκείνη την στιγμή που μιλάς με τον Δημιουργό του Σύμπαντος ανοίγει το στερέωμα. Και αυτό το προνόμιο μόνο οι Ορθόδοξοι Έλληνες το έχουμε. Και να μην το αφήνετε ανεκμετάλλευτο.
Και όπως έλεγε ο όσιος Πορφύριος, «σημασία στην προσευχή δεν έχει η χρονική διάρκεια αλλά η ΕΝΤΑΣΗ». Δύο λόγια με σεβασμό στον Θεό μέσα από την καρδιά σου και ο Θεός σε άκουσε.
Και σε όσους γράφουν και παπαγαλίζουν αθλιότητες του τύπου: «χάθηκε η Ελλάδα», «μας φάγανε οι μαύροι», «η Αναλαμπή είναι πλάνη», «η Ελλάδα διαμελίζεται» και διάφορα άλλα, να τους λέτε ένα πράγμα:
«ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»

Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]

loading...