Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Συνέλληνες πιάσαμε πάτο πιο κάτω δεν έχει.

Για ποια Ελλάδα μιλάμε, του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη; Των πολιτικών κλεφταράδων, των καθαριστριών υπουργών; Των ΜΚΟ; Των Ολυμπιακών ή των Παοκτζήδων που θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα σε βόρεια και νότια για το ποδόσφαιρο, των ληστών, των κλεπτών, των διαρρηκτών;

Για την Ελλάδα καταργήσεως των νόμων και της ατιμωρησίας: Ή για την Ελλάδα παράδεισο των λαθρομεταναστών και δοκιμασίας των Ελλήνων;

Για την Ελλάδα των μπράβων, των δουλεμπόρων, σωματεμπόρων και εμπόρων ναρκωτικών;

Για την Ελλάδα των αγίων Επισκόπων!!! Με τα εκατομμύρια ευρώ καταθέσεων για τα γεράματά τους;

Για την Ελλάδα του αρχιεπισκόπου που φρονεί «Καλλίτερα να ταΐζουμε λαθρομετανάστες παρά τεμπέληδες Έλληνες»;

Για την Ελλάδα του Επισκόπου Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου ο οποίος στο κήρυγμά του είπε πολλά «Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς» και «Θα πάρουν για νύμφες και γαμπρούς, τα παιδιά μας». Δικαίωμά του είναι να αγκαλιάσει όποιον θέλει, οι Έλληνες δεν θέλουν. Τι ξέρει αυτός από παιδιά και πως μεγαλώνουν; Πότε ξενύχτησε στο προσκέφαλο του άρρωστου παιδιού του να ιδεί τι σημαίνει αγωνία. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για τα παιδιά των άλλων; Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει την κόρη του γυναίκα στον άξεστο Ασιάτη για σκεύος ηδονής και να την ξυλοφορτώνει καθημερινά; Αν θέλει μπορεί και ν΄ ανοίξει γραφείο συνοικεσίων για να λύσει τα σεξουαλικά προβλήματα των ΛΑΘΡΟμεταναστών.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, 10:23 (in.gr)

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, έκανε δηλώσεις στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δημιουργία του νέου δρόμου Πατρών-Πύργου ξεπέρασε κάθε όριο φαιδρότητας λέγοντας. «Στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη μητρόπολη προσευχήθηκα σήμερα το πρωί. «Για πρώτη φορά ακούω το Χριστό και μου απαντάει : Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος– Ολυμπία – Τσακώνα αμέσως». Το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τον Χριστό είναι η κατασκευή του δρόμου και όχι η ανθρώπινη δυστυχία. Σανίδα βρεγμένη που σου χρειάζεσαι άγιε!!!! 

Αντί να πάνε οι ντομάτες σύννεφο ο κοσμάκης χειροκροτούσε γιατί πίστεψε ότι ο ακαταλόγιστος ψεύτης έβαλε «μέσον τον Χριστό».

Συνέλληνες η κόπρος του Αυγείου θέλει καθάρισμα και το έργο αυτό είναι υποχρέωση όλων μας.

Πως αντέχουμε και δεν έχουμε τρελαθεί ακόμη;

Φοίβος

loading...