Ο νέος χάρτης της Αθήνας: Σε λίγο οι «μετανάστες» θα ανέβουν στην Ακρόπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το ρεπορτάζ του OPEN TV…
Μετά την χθεσινή φονική συμπλοκή μουσουλμάνων και τον θάνατο ενός «μετανάστη» στο κέντρο της Αθήνας, η κατάσταση δείχνει να είναι εκτός ελέγχου.

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ονομάζουν το Κέντρο της Αθήνας και τα Εξάρχεια «μαύρη τρύπα», η οποία απαιτεί τεράστια προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί.

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN TV θα δείτε ολόκληρο τον νέο χάρτη της Αθήνας. Οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» εγκληματίες έχουν απλωθεί παντού.

Στην περιοχή που εκτείνεται από την Ομόνοια, την Πλατεία Βάθη και την Κουμουνδούρου, δρουν τα τελευταία χρόνια ασιατικές μαφίες μουσουλμάνων. Αφγανοί και Πακιστανοί βρίσκονται σε φονική αντιπαράθεση με σκοπό τον έλεγχο του λαθρεμπορίου τσιγάρων και ναρκωτικών.

Εκεί γύρω, δραστηριοποιούνται και  Αλγερινοί και Μαροκινοί, οι οποίοι, συνήθως καταφεύγουν στα Εξάρχεια αλλά κινούνται και στις προαναφερθείσες οδούς, προκειμένου να ληστέψουν ανυποψίαστους τουρίστες.

Στην κάτω περιοχή της Ομόνοιας που φθάνει μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και την πλατεία Αττικής και όλους τους κάθετους και παράλληλους δρόμους όπως Πατησίων, Αχαρνών, Γ΄Σεπτεμβρίου, Πιπίνου, Φυλής, Ηπείρου, Μιχαήλ Βόδα, δρουν μαφίες από την Αφρική. Εκεί η κόντρα είναι κυρίως μεταξύ Σομαλών και Νιγηριανών για τον έλεγχο  των ναρκωτικών, των λαθραίων τσιγάρων καθώς και της πορνείας.

Επιπλέον, το παρεμπόριο που ελέγχεται από πολλές αλλοδαπές συμμορίες ακόμη και από το Μπαγκλαντές και το Κογκό, παρατηρείται σε όλα τα σημεία του κέντρου και φυσικά στις τουριστικές περιοχές Μοναστηράκι – Ακρόπολη – Θησείο, βρίσκουν πεδίο δράσης πορτοφολάδες, ληστές του δρόμου και κλέφτες από κάθε γωνιά της γης.

Όπως αντιλαμβάνεστε ξημερώνει μια δύσκολη εποχή για την Αθήνα –και όχι μόνο- και όλα δείχνουν πως θα έρθουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN:

loading...