«Σύνορα στα Τέμπη»: «Τρίβουν τα χέρια τους» οι εχθροί του Ελληνισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς το «μικρόβιο» της διχόνοιας δεν φεύγει εύκολα από τους Έλληνες.
Μάλιστα αυτό διαχρονικά αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους εχθρούς του ελληνισμού.

Για άλλη μία φορά λοιπόν συνθήματα που παραπέμπουν σε στον «διαμελισμό της Ελλάδας» ακούστηκαν με αφορμή το ποδόσφαιρο.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, λίγες βδομάδες μετά το πολυσυζητημένο πανό που είχαν αναρτήσει στο γήπεδο της Τούμπας, επέστρεψαν με συνθήματα όπως το «θα βάλουμε σύνορα στα Τέμπη» να πρωταγωνιστούν.

Ως εκ τούτου οι συγκεντρωμένοι οπαδοί, παρά το ψύχος, αποδοκίμασαν έντονα τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος και παρευρέθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας.

«Δικαιοσύνη στον ΠΑΟΚ» , έγραφε το πανό των οπαδών οι οποίοι έκλεισαν για αρκετή ώρα τον οδικό άξονα έξω από ξενοδοχείο της περιοχής.

Από τον «χορό» των αποδοκιμασιών δεν έλειψαν ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ούτε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) εισηγήθηκε στις 27 Ιανουαρίου τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης , με το ζήτημα να λαμβάνει όχι μόνο πολιτικές αλλά και εθνικές διαστάσεις.

Το κλίμα, παρά την αργή κυβερνητική παρέμβαση, παραμένει τεταμένο, με τους πιο φανατισμένους από τις εκατέρωθεν πλευρές να μιλούν ακόμη και για «σύνορα στα Τέμπη» ή «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο».

Σίγουρα πρόκειται για συνθήματα στα οποία πολύ αρέσκονται οι εχθροί του ελληνισμού, εκτός αλλά και εντός της Ελλάδας.

loading...