¨Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει άλλο λάθρο πουθενά στην Ελλάδα¨ !

Για αντίποινα στον ξυλοδαρμό των ΜΑΤατζήδων στη Χίο, τα ΜΑΤ σταματούσαν τον κόσμο στον δρόμο και αφού τον σκυλόβριζαν με εκφράσεις τύπου “σκατοχιώτες, το κωλόνησο σας, θα σας αφήσουμε στον τόπο κτλ” τους έσπαγαν τα αυτοκίνητα, τους χτυπούσαν, ο ένας άνθρωπος έπαθε ρήξη τυμπάνου, και τους έστελναν στα κρατητήρια.
Αν ο κόσμος λειτουργεί ως όχλος με ό,τι αυτό συνεπάγεται ,τα ΜΑΤ είναι Κράτος και λειτουργούν με εντολές και συντεταγμένα.
Το να κάνουν αντίποινα είναι αχαρακτήριστο. Πραγματικά έχουμε περάσει σε άλλες καταστάσεις. ΕΔΕ για τους υπεύθυνους δεν έχει εδώ;
Η κυβέρνηση αντιμετώπισε την ήσυχη ελληνική επαρχία σαν τα Εξάρχεια με τις συμμορίες τους και έστειλε τα ΜΑΤ να τους συνετίσει. Είναι προφανές ότι η κατάσταση τους ξέφυγε εντελώς και είναι ακόμη πιο προφανές ότι και εναλλακτική δεν έχει και είναι εγκλωβισμένη στις λαθρολάγνες πολιτικές της.
Το πληρώνει και θα συνεχίσει να το πληρώνει ακριβά. Το θέμα είναι ότι ο Μητσοτάκης και η παρέα του αντιμετωπίζει τον κόσμο ως ηλίθιο και αναλώσιμο. Και όσο τον αντιμετωπίζει ως ηλίθιο και αναλώσιμο τόσο δίνει το μήνυμα ότι δεν διαφέρει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τόσο θα τρώει τα μούτρα του.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει άλλο λάθρο πουθενά στην Ελλάδα.
Με βάση αυτό πρέπει να βρουν λύση. Και η μόνη λύση είναι τα ξερονήσια και όχι τα πεντάστερα και τα διαμερίσματα.
Επίσης να τους πει κάποιος ότι άσυλο δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλο τον πλανήτη. Η γνώμη μου είναι ότι τα άσυλα πρέπει να τελειώσουν. Κανένα άσυλο πλέον, δεν υποχρεούμεθα άλλωστε σε κάτι, και τέλος. Ετσι κανείς δεν θα έχει λόγο να έρθει.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει και η λύση δεν είναι σταλινοχουντικές μέθοδοι. Αν νόμιζαν ότι θα κάνουν δουλίτσα με επιτάξεις και ΜΑΤ, οι άνθρωποι ανήκουν στην κατηγορία κλινικά ηλίθιος και δεν μπορούν να κυβερνήσουν.
Απλά.

Ελένη Παπαδοπούλου

FACEBOOK. 27/2/2020

https://tourkikanea.gr/

loading...