Νέος σκοτωμός Έλληνα από Έλληνα για την “κατσίκα του γείτονα”! (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών,
σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 41χρονος δέχθηκε θανάσιμο πυροβολισμό, στην περιοχή Νέο Σούλι Πατρών. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ένας 40χρονος, ο οποίος ανακρίνεται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο φανοποιείο που διατηρεί ο 40χρονος στο Νέο Σούλι και κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Μετά από λίγη ώρα ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο φανοποιείο. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε την σορό του, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.

Το θύμασύμφωνα με το tempο24, μετέβη σε συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε άνδρας, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, έχοντας επίσης μαζί του καραμπίνα, έφτασε στο σημείο και ακολούθησε διαπληκτισμός.

Εν συνεχεία και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ακούστηκε ένας πυροβολισμός, ενώ το θύμα έφυγε αιμόφυρτο από το σημείο και κατέληξε λίγα μέτρα πιο πέρα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, όμως δήλωσε στις αρχές ότι δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε.

Ο συλληφθείς είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου θύματος, αλλά και το θύμα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό κατά την έναρξη του επεισοδίου.

loading...