BELLE!!!!!!!! Βρέθηκε να σέρνει, με τα μπροστινά της μόνο πόδια, το μια σταλιά κορμάκι της στο δρόμο

BELLE!!!!!!!! Βρέθηκε να σέρνει, με τα μπροστινά της μόνο πόδια, το μια σταλιά κορμάκι της στο δρόμο . Κάπου κοντά στον ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου. Όταν κληθήκαμε να την παραλάβουμε μαζέψαμε κυριολεκτικά ένα κουβάρι κόκκαλα, κι ενώ ένα ζευγάρι μάτια διασταλμένα από φόβο μας κοιτούσε επίμονα όλο πόνο, η μυρωδιά της σήψης ήταν τόσο έντονη μέχρι λιποθυμίας. Δεν ξέρουμε αν τη χτύπησε αυτοκίνητο ή τη δάγκωσε μεγαλύτερος σκύλος. Την είπαμε BELLE γιατί είναι πεντάμορφη και έχει να παλέψει ένα τέρας. Αυτό της αναπηρίας!
Όλο της το σώμα ήταν γεμάτο πληγές που τα κακάδια ήταν γεμάτα πύον. Δεκάδες ψύλλοι κατέτρωγαν ότι είχε απομείνει από σάρκα . Ξεκίνησε αγωγή με διπλές αντιβιώσεις. Οι ψύλλοι έφυγαν, οι πληγές πάνε καλύτερα αφού καθαρίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά όποτε χρειάζεται . Παίρνει ορό καθημερινά και τρώει από λίγο 3-4 φορές τη μέρα. Το αίμα σταμάτησε από τις εκκρίσεις της και ήρθε η ώρα να δούμε το πρόβλημά της. Ο ορθοπαιδικός έδωσε πολλές πιθανότητες να περπατήσει αν όμως χειρουργηθεί άμεσα αφού ο νωτιαίος μυελός δεν έχει ακόμα υποστεί βλάβη! Για να χειρουργηθεί χρειάζεται αξονική με κόστος 360€ ! Μόνο η μαγνητικη! Όμως δεν μπορούμε να την αφήσουμε! Πώς να αφήσεις στην τύχη του αυτή την ψυχούλα που εκλιπαρεί για βοήθεια;;;
Ζητάμε βοήθεια! Το Μεριμνώ αυτή τη στιγμή έχει σε νοσηλεία 2 σοβαρότατα περιστατικά. Το Μεριμνώ έχει πάρει υπό την προστασία του 32 πλέον κουτάβια και προσπαθεί να τους βρει σπίτι . Και φυσικά έχει και τα υπόλοιπα 55 ζώα που συντηρεί σε ιδιωτικό χώρο.
Καλούμε όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει!!!!! 6972929486 Γιοβάννα Διακολουκά και 6972056018 Άννα Τσαλίκη!!!!!!!!

loading...