Αιτία μαζικού ξεσηκωμού «μεταναστών» στην Ελλάδα: Απορρίπτεται το 95% αιτήσεων ασύλου

Λειτουργεί η νέα νομοθεσία…
Ακόμα δεν έχει παύσει ο «συναγερμός» σε σχέση με την εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Λέσβο, ο οποίος, σύμφωνα με επίσημες κυβερνητικές τοποθετήσει υποκινήθηκε.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκονται διάφορες ΜΚΟ αλλά και αριστερόστροφες πολιτικές δυνάμεις.

Επίσημα στοιχεία, τα οποία επικαλούνται μέσα ενημέρωσης, ρίχνουν νέο φως στην υπόθεση, καθώς αποκαλύπτουν ακόμα έναν λόγο, ο οποίος «δικαιολογεί» τον υποκινούμενο ξεσηκωμό των μουσουλμάνων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα από τις 16/12.2019 έως τις 19/1/2020, δύο στις τρεις αιτήσεις για παροχή ασύλου έλαβαν αρνητική απάντηση. Με άλλα λόγια, οι επιτροπές δεύτερου βαθμού, οι οποίες λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την απονομή ασύλου, απέρριψαν το 95% των υποθέσεων που έφτασαν στα χέρια τους.

Συμπερασματικά, η νέα νομοθεσία για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης δείχνει να λειτουργεί.

 Τα στοιχεία αυτά είναι το πρώτο δείγμα ότι η νέα νομοθεσία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών φαίνεται να αποδίδει αποτελέσματα.

Ιδού λοιπόν ακόμα ένας λόγος, για τον οποίο χιλιάδες μουσουλμάνοι ξεσηκώθηκαν στην Λέσβο, φοβούμενοι πως θα επιστρέψουν πίσω, μιας και η Ελλάδα, δείχνει, μετά από καιρό, αποφασιστικότητα εφαρμογής των νόμων.

Οι Αρχές, εν τω μεταξύ, ερευνούν την υπαιτιότητα εργαζομένων, εθελοντών και αλληλέγγυων στις ΜΚΟ, με σκοπό να εντοπιστούν υποκινητές για την πρόκληση αναταραχής, η οποία απείλησε ξεκάθαρα την ασφάλεια του νησιού.

Τα ερωτήματα πολλά: Με ποιο τρόπο ξεσηκώθηκαν οι παράνομοι μετανάστες; Πως οργανώθηκαν; Τους παρότρυναν μέλη ΜΚΟ; Ξεσηκώθηκαν κατά των υπηρεσιών που απορρίπτουν αιτήσεις για την παροχή ασύλου;

Αυτά είναι ερωτήματα, τα οποία καλείται να απαντήσουν οι υπηρεσίας ασφαλείας.

loading...