Εξευτελισμός της πολιτικής με Καραγκιοζιλίκια ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ – Γεωργούλης Ευρωβουλή και… Your Face Sounds Familiar;

Τι κι αν εξελέγη ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης; Αν θέλει κανείς όλα τα προλαβαίνει και ο ηθοποιός λέγεται πως είναι έτοιμος να συνδυάσει Ευρωβουλή και… τηλεόραση!
Ήταν πριν λίγους μήνες, τον Μάϊο του 2019, όταν ο Αλέξης Γεωργούλης έβλεπε περισσότερους από 117.000 “σταυρούς” να τον στέλνουν στην Ευρωβουλή.

Σήμερα, όμως, ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, μια θέση την οποία έχει αναλάβει και στο παρελθόν.

Το πρώτο γύρισμα θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Οι δέκα παίκτες
Λάμπης Λιβιεράτος
Γιώργος Χρανιώτης
Στέφανος Μουαγκιέ
Νικόλας Ραπτάκης
Ηλίας Μπογδάνος
Ευριδίκη
Μαρία Ανδρούτσου
Δανάη Λουκάκη
Τάνια Μπρεάζου
Κατερίνα Κουκουράκη

Σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», οι τέσσερις κριτές του YFSF θα είναι οι: Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Το ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει… διπλοθεσίτης, καθώς εκτός των καθηκόντων του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι και κριτής στο σόου του ΑΝΤ1, προκαλεί αντιδράσεις, ακόμα και στους κόλπους του κόμματος.

Ενδεικτική είναι η κριτική που ασκεί η «Εφημερίδα των Συντακτών», σε άρθρο με τίτλο «Να χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Γεωργούλη»…

“Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα είναι κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου” λέει χαρακτηριστικά το άρθρο, που κάνει λόγο για γελοιότητα!

loading...