Μπράβο ,πάμε κατευθείαν για πόλεμο . Ιδρύεται η Ομάδα Υψηλής Στρατηγικής , καταργείται το ( I.S.C.S.C. Hellas ) . Δείτε τι παίζεται !

Πέσαμε στην παγίδα της Αμερικανο- ισραηλινής κοινοπραξίας που ακούει στο όνομα , αγωγός  EastMEd και που σκοπό έχει να διώξει την Ρωσική ενεργειακή εξάρτηση  από την Ευρώπη . Όταν τα βουβάλια τσακώνονται  δεν τους ενδιαφέρει εάν ποδοπατούν τα βατράχια ή τα μερμήγκια .

Ποια είναι η παγίδα ; Όλο το εγχείρημα παρουσιάζεται ως  σχέδιο ειρήνης και συνεργασίας στη ΝΑ Μεσόγειο με την «βοήθεια» της Τουρκικής Προκλητικότητας .

Γιατί ; Διότι , μόνο οι εταιρίες θα βγουν κερδισμένες από αυτό . Ο απλός πολίτης δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα  πέραν , από μερικές εκατοντάδες θέσεις εξειδικευμένης  εργασίας στο μέλλον  . Παράλληλα , ένα θερμό ( στημένο 😉  επεισόδιο με την Τουρκία θα μπορεί να δικαιολογήσει πάγωμα αρχικά επιδομάτων , κατώτερου μισθού και στην συνέχεια , μισθών και συντάξεων . Θα δικαιολογήσει δηλαδή ένα εσωτερικό μνημόνιο μέσω μιας ανάγκης να εξοπλιστούμε απέναντι στην Τουρκική επιθετικότητα , να τρέξουν εξοπλιστικά … μέχρι και μίζες ;

Οι υπογραφές για τον αγωγό φυσικού αερίου, EastMEd ( που θα καταστεί λειτουργικός στην καλύτερη το 2025 ) ενεργοποίησε μη ανεπιστρεπτί , μια ακολουθία εξελίξεων που θα οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία .

Μπορεί ΗΠΑ και Ρωσία να τα βρήκαν σε Συρία και Λιβύη ( κι αφού πλέον η Ρωσία τροφοδοτεί την Κίνα με φυσικό αέριο μέσω του αγωγού Power of Siberia.) , η Τουρκία όμως δεν θα δεχτεί  μια  , σε δημόσια θέα , ήττα χωρίς να κάνει κάτι για τα προσχήματα ….του εγωισμού της .

Το Πολιτικό μας σύστημα – πλανεμένο ότι ελέγχει την κατάσταση – μπαίνει σε περιδίνηση εξαιτίας της «ανώριμης» εμπλοκής μας σε γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή μας , η δυναμική των οποίων ξεπερνά κατά πολύ την ισχύ των όποιων συμμαχιών μας και φυσικά , την προστασία του διεθνές δικαίου

Με αυτήν την δικαιολογητική βάση και προκειμένου να τρέξουμε μια δομή  που θα δυνηθεί ΑΜΕΣΑ σε ένα λειτουργικό συντονισμό των συνδέσμων μας , καταργείται το γνωμοδοτικό  Συμβούλιου Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C ) και ιδρύουμε την Ομάδα υψηλής γεωστρατηγικής  .

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πατριώτες διεθνολόγους και γεωπολιτικούς αναλυτές να ενταχθούν  , προκειμένου «στην εμπόλεμη κατάσταση » να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας .

Άπαντες θα λάβουν πρόσκληση !!

Διατηρούνται οι δομές της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης οι οποίες όμως τελούν σε αναστολή 

Καλή Χρονιά !!

Μια πρωτοβουλία της  δ/νσης , της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...