“Ταγίπ άσε τη Λιβύη και ασχολήσου με το Αιγαίο”! Ο Κιλιτσντάρογλου μιλά ξανά για “ελληνική κατοχή”

Στην Τουρκία το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Ερντογάν… Αν πιστέψουμε ότι μετά από την αποχώρηση του ,όλα θα γίνουν καλύτερα τότε για ακόμη μία φορά θα ζήσουμε τον μύθο μας. Οι δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Haber Global είναι ενδεικτικές για το τι έρχεται.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε ότι νησιά του Αιγαίου «τελούν υπό ελληνική κατοχή». «Υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο, σωστά; Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάννης, αυτά τα νησιά πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα. Καμία χώρα δεν έχει το δικαίωμα να διαθέτει ένοπλες δυνάμεις σε αυτά τα νησιά. Υπάρχουν Έλληνες στρατιώτες στα ελληνικά νησιά; Ναι. Τα νησιά, που μας ανήκουν, είναι υπό κατοχή; Ναι, είναι. Πού είναι ο εθνικός ήρωας; Πού είναι ο παγκόσμιος ηγέτης; Πού είναι αυτός ο άνθρωπος;

Είναι ο μόνος άνθρωπος εξαιτίας του οποίου η Τουρκία θα απολέσει τη “Γαλάζια Πατρίδα”», τόνισε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, καλώντας τον Ερντογάν να αφήσει τη Λιβύη και να ασχοληθεί με το Αιγαίο.

loading...