Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ!

ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ






Η τουρκία στέλνει μήνυμα ανήμερα των ΙΜΙΩΝ αποβιβάζοντας τακτικό της στρατό στην Λιβύη. Εμείς το πήραμε ;


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Εν μέσω παγκόσμιων γεγονότων που δίνουν ήδη αποτελέσματα η τουρκία παίζει με την σημειολογία και θέλει να εδραιώσει την παρουσία της μέσω των παράνομων συμφωνιών που σύνηψε στην Αν. Μεσόγειο.

Αφού δούμε τι γίνεται τώρα στην Λιβύη, θα αναφέρουμε γιατί τώρα η τουρκία ενεργεί , την στιγμή που η παγκόσμια γνώμη στρέφεται σε σοβαρότερα θέματα.

Η τουρκική προπαγάνδα στο αποκορύφωμα της προκειμένω να πείσει ότι τα παράνομα είναι νόμιμα και της ανήκουν.

Με την δικαιολογία των διασώσεων νομιμοποιεί υπέρ της την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών που υπέγραψε με την Λιβύη καταπατώντας τα Ελληνικά Δίκαια και αυτό το Διεθνές.
« Βίντεο με διασώσεις ανοιχτά της Λιβύης, έχει διοχετεύσει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε ΜΜΕ και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα που θέλει να “περάσει” είναι ότι η Τουρκία έχει τον έλεγχο στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει έρθει στο προσκήνιο της δημοσιότητας ,λόγω του παράνομου μνημονίου Άγκυρας-Τρίπολης.

Η Άγκυρα θα έχει όλο και πιο έντονη ναυτική παρουσία στην περιοχή κι αυτό θα ΄ναι πρόβλημα.»

Πριν λίγο και ανήμερα των ΙΜΙΩΝ πατάει πόδι στην Λιβύη και de facto με βάση την στρατιωτική συμφωνία που υπέγραψε με την φιλότουρκη κυβέρνηση της Λιβύης γίνεται θεματοφύλακας των παρανομιών της.

« Επιβεβαιώνονται από πηγές του ελληνικού ΓΕΕΘΑ οι πληροφορίες ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, πραγματοποίησαν μεγάλης κλίμακας αποβατική επιχείρηση στην Λιβύη, μεταφέροντας τακτικό Στρατό και μεγάλο αριθμό οχημάτων πάσης φύσεως, ενισχύοντας τις δυνάμεις του φιλότουρκου καθεστώτος του GNA και δημιουργώντας νέα τακτική κατάσταση στην αναμέτρηση με τις δυνάμεις του LNA, του στρατηγού Χαφτάρ

Συγκεκριμένα δύο τουρκικές φρεγάτες εμφανίστηκαν στο λιμάνι της Τρίπολης, μαζί με μεταφορικά πλοία και αποβίβασαν τουρκικά στρατεύματα με συνοδεία τεθωρακισμένων, παρέχοντας αντιαεροπορική κάλυψη στην επιχείρηση.

Οι τουρκικές φρεγάτες είναι οι TCG «Goksu» και TCG «Gokova», ενώ ένα από τα πλοία που αποβίβασαν τον τουρκικό Στρατό είναι οχηματαγωγό επιβατικό, τύπου RoRo.

Αποβιβάστηκαν περίπου 300 Τούρκοι στρατιώτες, ενώ τουρκικά τεθωρακισμένα με αντιαεροπορικά πυροβόλα Korkut και AIFV με εκτοξευτές αντιαρματικών πυραύλων, εθεάθησαν στην πόλη.
Επίσης δύο πετρελαιοφόρα και ένα πλοίο Cargo βρίσκονται ανοιχτά του λιμένα»

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...