ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ «Η ΕΛΛΑΣ»: ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ!


ΑNAKOINΩΣH ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚΛΟΓΗ» ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με την εκλογή της ΝΔ και του Μητσοτάκη στην κυβέρνηση ολοκληρώνεται ο κύκλος του εθνικού εγκλήματος στην πατρίδα μας.


 Η σύγχρονη Ευρωκατοχή που ξεκίνησε το 2010 με την παράδοση της υποτυπώδους εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας μας από το υποχείριο- εγκληματία Γιώργο Παπανδρέου, βρήκε τον καλύτερο εκπρόσωπό της στους ελεεινούς προδότες- ψευτοαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και τον κορυφαίο πολιτικό απατεώνα (για κάποιους άθλιο πράκτορα) Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι την στερέωσαν και την εμβάθυναν στη χώρα μας, ξεπουλώντας την για 99 χρόνια ολόκληρη και στρώνοντας το δρόμο προς την «ομαλότητα» και την «κανονικότητα».

Έτσι, σήμερα η ΝΔ που «κυβερνά» ήδη 6 μήνες παρουσιάζει μια Ελλάδα που δήθεν βγήκε από τα μνημόνια, δήθεν έχει κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και δήθεν μπαίνει στον «δρόμο της ανάπτυξης».

Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και όχι βέβαια «κανονικότητας», που ζούμε, αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής των λαϊκών στρωμάτων: οικονομική και κρατική βία, με την τελευταία να θυμίζει την παραδοσιακή ΝΔ και Δεξιά, μόνο που η βία σήμερα ασκείται στο πλαίσιο της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) και κάτω από τη σκέπη της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε).

Από τη βία της διορισμένης από αυτήν κυβέρνησης Παπαδήμου, στη βία της κυβέρνησης Σαμαρά, στα «αριστερά» ΜΑΤ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα στη βία της νεοφιλελεύθερης ΝΔ.

H μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα η κρατική βία δεν είναι απάντηση στη λαϊκή αντιβία η οποία έχει αδρανήσει από καιρό, αλλά στην «ελευθεριακή» βία που κάποτε ασκείται σωστά π.χ. όταν προστατεύει τα θύματα της παγκοσμιοποίησης, όπως τα θύματα των πλειστηριασμών, αλλά κάποτε φαίνεται να προστατεύει αυτούς που λειτουργούν σήμερα σαν θύτες της παγκοσμιοποίησης όπως τα μιλιούνια των οικονομικών μεταναστών, δήθεν προσφύγων, που εξαπέλυσε στην Ελλάδα η Υπερεθνική Ελίτ (η οποία δημιούργησε τα προβλήματα στον Νότο!) επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τα προβλήματα του Ελληνικού λαού από την οικονομική καταστροφή των Μνημονίων, πέρα βέβαια από την αλλοίωση της πολιτιστικής του ταυτότητας…

Η σύγχρονη Ευρωκατοχή και η απώλεια κάθε εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας φαίνεται καθαρά και στους θεσμούς του κράτους.

Ακόμα και σχετικά κυρίαρχες χώρες όπως η Γαλλία, πλέον, εκλέγουν προέδρους άμεσα με τη λαϊκή ψήφο και όχι έμμεσα από τα κορυφαία στελέχη ενός κόμματος (που υποτίθεται ότι εκφράζουν τη βάση τους ή προέρχονται από αυτήν).

Φυσικά οι υποψήφιοι που στηρίζει το σύστημα προέρχονται συνήθως από τον χώρο της οικονομίας, «τεχνοκράτες», οι οποίοι υπηρετούν άμεσα την Υ/Ε.

Ο Μακρόν είναι κλασικό παράδειγμα πιστού στελέχους της που εκλέχτηκε (μετά από μανιπουλάρισμα της λαϊκής ψήφου στο οποίο μετείχε έμμεσα και η «Αριστερά» του Μελανσόν) για να προωθήσει το σχέδιο της Υ/Ε για απόλυτη κατάργηση της κυριαρχίας των εθνών-κρατών εντός της ΕΕ.

Στην Ελλάδα όμως τώρα ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται άμεσα από την Υ/Ε! Η αρχή έγινε με την κυβέρνηση Παπαδήμου.

 Σήμερα έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατευθείαν από το ταξίδι του στην Αμερική, όπου δήλωσε «κατανόηση» στον Τραμπ για την παράνομη από κάθε άποψη και εγκληματική δολοφονία του Ιρανού ήρωα Σουλεϊμανί -διπλωματικού εκπροσώπου του Ιρανικού κράτους – να «επιλέξει» για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (προφανώς σε συνεννόηση και κατ’ εντολή απευθείας από τους Αμερικάνους, αλλά και την ΕΕ) ένα φαιδρό (και όχι μόνο!) πρόσωπο, ένα καθαρό όργανό της.

Η εν λόγω κ. Σακελλαροπούλου, δεν έχει κανένα ιστορικό ως πολιτικός, δεν εκφράζει ούτε καν τυπικά κάποιο τμήμα του Ελληνικού λαού, όπως τουλάχιστον ο άλλος αχυράνθρωπος της Υπερεθνικής και ντόπιας ελίτ, ο Παυλόπουλος, που ήταν όμως πιο φανατικός υπέρ της ΕΕ ακόμη και από τον… Γιούνκερ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :