Τζάστιν Μπίμπερ: Αποκάλυψη-σοκ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του αντιμετωπίζει ο, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τη νόσο του Λάιμ (βορρελίωση).

“Πρόσφατα μου διέγνωσαν τη νόσο του Λάιμ και επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζουν το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου”, έγραψε στο instagram ο 25χρονος αστέρας της ποπ, ο οποίος έχει 124 εκατομμύρια “ακολούθους”.

Απαντώντας στην κριτική που είχε δεχθεί για την φυσική του κατάσταση, είπε ότι γνωρίζει για τις φήμες ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και στις οποίες δεν φαινόταν καλά και είχε εξάνθημα.

Περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του θα δοθούν με μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή του που προβλέπει να αναρτήσει ο ίδιος στο YouTube προσεχώς, πρόσθεσε ο Καναδός τραγουδιστής.

Σημειώνεται ότι ο Μπίμπερ ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια προβολές στο Vevo, μουσικό κανάλι στο YouTube. Στις 4 Ιανουαρίου δόθηκε στη δημοσιότητα το καινούργιο τραγούδι του “Yummy”, το οποίο έχει ήδη περισσότερες από 30 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ.

Η νόσος του Λάιμ μεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας. Μολονότι η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του δήγματος από το έντομο, σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλεί σοβαρά και επώδυνα προβλήματα, κυρίως νευρολογικά, μυϊκά και στις αρθρώσεις.

“Ήταν κανά δυο δύσκολα χρόνια, αλλά η λήψη της σωστής θεραπείας για την αντιμετώπιση αυτής της ανίατης ασθένειας θα βοηθήσει και θα επιστρέψω καλύτερα από ποτέ”, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του.

loading...