Νά και το πουρό!!! Αποκαλυπτική η Φωτεινή Πιπιλή: «Έχω κάνει σχέσεις με μικρότερους άνδρες»

Υπήρξε η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές στη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση, έχει διατελέσει αρχισυντάκτρια δελτίων ειδήσεων, ενώ έχει συνεργαστεί με εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η ενασχόλησή της με την πολιτική προέκυψε το 1986, όταν εξελέγη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, ενώ το 2007 πέρασε πρώτη φορά το κατώφλι της Βουλής, μετά την εκλογή της ως βουλευτού Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τη Φωτεινή Πιπιλή, που στις τελευταίες εθνικές εκλογές επανεξελέγη στο Κοινοβούλιο. Η Σάσα Σταμάτη τη συνάντησε στο σπίτι της, στο κέντρο της Αθήνας, και συζήτησαν μαζί της για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Θα κάνατε σχέση με μικρότερο;

Έχω κάνει σχέσεις με μικρότερους, αλλά το μυστικό είναι να κάνεις αυτές τις σχέσεις όταν είσαι και εσύ μικρότερη, οπότε έχεις όλα τα περιθώρια να μην κρεμιέσαι από μία σχέση, που έχει αποδειχθεί ότι τις περισσότερες φορές διαλύεται, ειδικά όταν οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ για την καριέρα τους και δεν μπαίνουν σε κλασικά «κουτάκια».

loading...