Νεκτάριος Σφυράκης: «Πάω τα παιδιά μου στο ιδιωτικό σχολείο γιατί το δημόσιο είναι γεμάτο αλλοδαπούς» (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης δήλωσε ότι πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο γιατί οι αλλοδαποί που υπάρχουν στο δημόσιο της περιοχής στην οποία ζει, «τραβάνε πίσω» τα εκπαιδευτικά προγράμματα και συνακολούθως τη μόρφωση των παιδιών του.

Παράλληλα, ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε για Έλληνες πατριώτες εκπαιδευτικούς και «πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου στα δημόσια σχολεία και κατέληξε ότι «δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τα δικά του τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες»

loading...