Translate the article and read it to your Language

ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΕΙΔΑ – ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ»


Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 19 Ιανουαρίου 2020.Stop Στον Εποικισμο Της Πατριδας Μας!

Τα σύνορα των κρατών αποτελούν την στοιχειώδη προϋπόθεση ασφαλείας τους.

Όλες οι γειτονικές μας χώρες έχουν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα η χώρα μας να μετατρέπεται σε «αποθήκη ψυχών» και χώρο υποδοχής παράνομων μεταναστών.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, την Κυριακή 19 Ιανουαριου στις 13:00 στην πλατεία Συντάγματος ,μπροστά στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, καλεί την Συνταγματική Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο καθήκον της.
Να σφραγίσει τα σύνορα και να μηδενίσει την παράνομη μετανάστευση, η οποία εξελίσσεται σε εποικισμο της χώρας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ !!!

Είναι ο μόνος τρόπος να φυλάξουμε την Πατρίδα μας και να αναγκάσουμε τους Ευρωπαίους , να λάβουν μέτρα.

Τα σύνορα μας είναι η ασφάλεια της ζωής μας – της οικογενείας μας – της περιουσίας μας !

«ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ»

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ !!!
Αρνούμαστε να είμαστε τα πειραματόζωα της Ευρώπης!
-Ψήφισαν τη νομιμοποίηση της λαθρομεταναστευσης!
-3 μνημόνια!
-Ξεπούλησαν όλη τη δημόσια περιουσία!
-1,5 εκ Έλληνες στην ανεργία
-0,5 εκ στην ξενιτιά
-80% φόροεισφορές για τους Έλληνες!
-Εδωσαν τα δάνεια μας σε funds στο 3%!
-Ακύρωσαν το δημοψήφισμα!
-παρέδωσαν τη Μακεδονία!
-θεατές στο Γιαβούζ να τρυπάει την Κύπρο!
-Ανίκανοι να διαχειριστουν την ασφάλεια του Αιγαίου και τις προκλήσεις της Τουρκίας.

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!

Δεδομένο 1ο: Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παράνομη είσοδο στη χώρα, αλλά δεν εφαρμόζεται.
Δεδομένο 2ο: Σχεδόν όλοι όσοι περνούν τα σύνορα χωρίς άδεια υποβάλλουν αίτημα χορήγησης ασύλου, το οποίο εξετάζεται.
Δεδομένο 3ο: Στα τόσα εκατομμύρια ξένων που έχουν περάσει από εδώ μόνο σε έναν έπρεπε να του δοθεί αυτοστιγμεί άσυλο και κάθε προστασία που αρμόζει σε πρόσφυγα: στον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Η κυβέρνηση Σημίτη, αντί να του δώσει άσυλο, τον έδωσε πακέτο στους Τούρκους.
Δεδομένο 4ο: Η συντριπτική πλειονότητα των εισερχομένων είναι ισλαμιστές.
Δεδομένο 5ο: Το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά αποτελεί, για τους πιστούς, και εθνότητα!
Δεδομένο 6ο: Το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 η οποία ήταν εθνικοθρησκευτική.
Δεδομένο 7ο: Οι κυβερνήσεις που «χειρίζονται» το ζήτημα αδειάζουν τα νησιά, όποτε γεμίζουν από ισλαμιστές εποίκους, τους προωθούν στην ενδοχώρα και έτσι δημιουργείται νέος χώρος για να έρθουν κι άλλοι έποικοι και αυτοί έρχονται! Και στη συνέχεια οι κυβερνήσεις ξανααδειάζουν τα νησιά, όποτε αυτά ξαναγεμίζουν από ισλαμιστές εποίκους, τους ξαναπροωθούν στην ενδοχώρα και έτσι δημιουργείται πάλι νέος χώρος για να έρθουν κι άλλοι έποικοι. Και αυτοί έρχονται! και πάλι απ’ την αρχή.
Δεδομένο 8ο: Οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των ισλαμιστών εποίκων την ίδια στιγμή που μόλις αυτοί περνούν τα σύνορα λαμβάνουν μετρητά, δωρεάν στέγη, τροφή και περίθαλψη.
Δεδομένο 9ο: Οι Έλληνες άστεγοι δεν προωθούνται σε δωρεάν οικίες.
Δεδομένο 10ο: Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες ειναι παράνομα, αλλά τα συσσίτια μόνο για τους ισλαμιστές εποίκους είναι νόμιμα.
Δεδομένο 11ο: Όταν γίνει η σύγκρουση με την Τουρκία, σε πολύ λίγους υπάρχει η απορία τι θα πράξουν οι αναρίθμητοι ισλαμιστές που βρίσκονται εδώ…
Δεδομένο 12ο: Το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα εκτελούν μεταφορές εποίκων από τα νησιά στην ενδοχώρα.
Δεδομένο 13ο: Ο Ελληνικός Στρατός παραχωρεί στρατόπεδα για τη στέγαση των ισλαμιστών εποίκων και αναθέτει σε τμήμα του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού το καθήκον της παντί τρόπω επιμελητείας αυτών των εγκαταστάσεων.
Δεδομένο 14ο: Οι Έλληνες δεν πληρώνουν με τη φορολογία τους τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για να μεριμνούν για τις μεταφορές, τη στέγαση και τη σίτιση όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, αλλά για να εξασφαλίζουν την ελευθερία, την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και την ασφάλεια των πολιτών.
Δεδομένο 15ο: Οι έχοντες την πολιτική εξουσία δεν ξεκινούν τις τοποθετήσεις για την εποικιστική απειλή που δεχόμαστε μιλώντας για την εθνική ασφάλεια, αλλά θέτουν ως πρώτο τους μέλημα την ευζωία όσων εισέρχονται έτσι θελικά στην επικράτεια.
Δεδομένο 16ο: Οποιοσδήποτε δεν επιθυμεί την εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλοθρήσκων στην περιοχή του και επιχειρηματολογεί υπέρ της διατήρησης της πολιτισμικής, θρησκευτικής και εθνικής φυσιογνωμίας της Ελλάδας χαρακτηρίζεται «ακροδεξιός», «φασίστας» και «μισαλλόδοξος» σχεδόν από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων.
Δεδομένο 17ο: Ενώ τα λεφτά είθισται να μην υπάρχουν για τους Έλληνες -ακόμα και για τα στοιχειώδη-, αυτά βρίσκονται αμέσως, και μάλιστα άφθονα, όταν πρόκειται για τις μάζες των ισλαμιστών που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα με τις ευλογίες της κυβέρνησης.
Δεδομένο 18ο: Για το Ισλάμ υπάρχει απεριόριστος σεβασμός από το πολιτικό κατεστημένο. Ακόμα και το ψήσιμο χοιρινού κρέατος κοντά σε καταυλισμούς μουσουλμάνων εποίκων χαρακτηρίζεται «απανθρωπιά», «βαρβαρότητα» και «βαναυσότητα». Τα τσιμπούσια των αθέων τη Μεγάλη Παρασκευή δίπλα στους Επιταφίους και η χρήση εικόνων αγίων σε εσώρουχα ομοφυλοφίλων στα γκέι παρέιντ τούς φαίνονται φυσιολογικά και θεμιτοί «ακτιβισμοί».
Δεδομένο 19ο: Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται δημόσια συζήτηση για το θέμα με βάση τα δεδομένα, αλλά μόνο με βάση τα συναισθήματα.
Δεδομένο 20ό: Ο συναισθηματισμός στην πολιτική είναι ο φερετζές των ψευτών.
Δεδομένο 21ο: Η ελευθερία ποτέ δεν χαρίστηκε σε έναν λαό. Είναι αγαθό που κατακτιέται με αγώνες.
Δεδομένο 22ο: Τα πολιτεύματα είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και γι’ αυτό εύθραυστα και εφήμερα. Η ελληνική δημοκρατία, όπως κάθε δημοκρατία, μπορεί να αυτοκαταλυθεί. Όταν αλλάξει η πληθυσμιακή ισορροπία, η νέα πλειοψηφία, αν πιστεύει στην απολυταρχία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσει τα δικαιώματα της μειοψηφίας.
Δεδομένο 23ο: Ο αριθμός των γηγενών Ελλήνων μειώνεται, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες χώρες που υπάγονται στον λεγόμενο Δυτικό Κόσμο.
Δεδομένο 24ο: Ο ρυθμός των γεννήσεων και στην Ασία και στην Αφρική βαίνει αυξανόμενος.
Δεδομένο 25ο: Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όταν δημιουργηθεί στην ελληνική επικράτεια μια ισλαμική πλειοψηφία ή έστω μια κραταιά ισλαμική μειοψηφία, θα διεκδικήσει άμεσα και ανυποχώρητα την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου. Αν δεν το κάνει, θα είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που ένα ισχυρό ισλαμικό υποκείμενο θα έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα που του δίνει η ισχύς του να διαμορφώσει τον συλλογικό βίο κατά τα παραδοσιακά πρότυπά του.
Δεδομένο 26ο: Ειδικά η Ελλάδα υπέστη μια περαιτέρω αποδυνάμωση μέσω της άτυπης, αλλά ουσιαστικής απέλασης περίπου 1.000.000 Ελλήνων, που ξενιτεύτηκαν για να βρουν μεροκάματο.
Δεδομένο 27ο: Ενώ ο ντόπιος πληθυσμός αδυνατεί να βρει εργασία, η πολιτική τάξη ευλογεί τη λαθρομετανάστευση και τη μελλοντική αντικατάσταση του πληθυσμού, ισχυριζόμενη ότι έτσι θα τονωθεί η οικονομία.
Δεδομένο 28ο: Βάσει της προαναφερθείσας λογικής, οι Έλληνες που είχαν ρίζες εδώ, οικογένειες, περιουσία και μεγάλους συναισθηματικούς, ηθικούς και πνευματικούς δεσμούς περίσσευαν στην οικονομία και της προκαλούσαν πρόβλημα, ενώ οι πληθυσμοί που εποικίζουν τη χώρα και είναι αλλογενείς, αλλόθρησκοι και πλήρως άσχετοι με το συλλογικό πολιτισμικό οικοδόμημα θα ωφελήσουν την οικονομία και θα τονώσουν την αγορά.
Δεδομένο 29ο: Οι ισλαμιστές έποικοι, που θα «τονώσουν» την οικονομία και «θα σώσουν» τα ασφαλιστικά ταμεία, διακρίνονται για την κατανάλωση των ήδη υπαρχόντων πόρων των Ελλήνων και όχι για τη δημιουργία νέου κεφαλαίου ή για οικονομικές τοποθετήσεις και καινούργιες επενδυτικές προσπάθειες, που δημιουργούν θέσεις εργασίας.
Τέλος δεσμεύονται ότι θα φροντίσουν δια την άμεση ενσωμάτωση και ένταξη των "προσφύγων" και μάλιστα αυτή η Δέσμευση σε μια περίοδο, όπου γηγενείς σπαρασσονται από μια πληθώρα οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων παρίσταται αν μη τι άλλο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Ενώ προτεραιότητα τους συμφωνα με τις βασικές αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η φροντίδα πρωτίστως των Ελλήνων...και κατόπιν όσων προωθούνται ανά την επικράτεια υπό συνθήκες δήθεν έκτακτου ανάγκης!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΆΣΗ.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ!

Όσοι ζωντανοί παρόντες! Για την πατρίδα μας, για τα ιερά και τα όσια του τόπου μας, για την πίστη μας, για τα παιδιά μας και την κληρονομιά που οφείλουμε να τους παραδώσουμε όπως την παραλάβαμε από τους προγόνους μας!
Αν δεν αντιδράσουμε εμείς, οι Αληθινοί Έλληνες απέναντι στον εποικισμό που επιτελείται στην πατρίδα μας, χωρίς την συγκατάθεσή μας, θα είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον μας!
Ας τους δείξουμε πως υπεράνω όλων είναι ο Ελληνικός Λαός και η βούλησή του!.

https://www.facebook.com/events/720249128463797/

Δεν υπάρχουν σχόλια :