ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ “ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ”: «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΛ-ΑΚΣΑ ».

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΝΤΟΣ

2 ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Παλαιστίνιος «ειδικός» εμφανίστηκε στην επίσημη τηλεόραση της Παλαιστινιακής Αρχής.

Επίσημος ανταποκριτής της τηλεοπτικής εκπομπής PA: “Υπαρχουν κατασκευαστικά έργα κάτω από το τζαμί Aλ-Aκσά για την κατασκευή του εικαζόμενου 3ου Ναού του Σολομώντα …”

Εμπειρογνώμονας για το διεθνές δίκαιο Δρ Ibrahim Al-Rabi:

«Όσον αφορά αυτό το [Δυτικό] τείχος που οι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι είναι τα ερείπια του Ναού του Σολομώντος – πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η UNESCO είπε ότι αυτό το τείχος δεν έχει καμία σχέση με τους Εβραίους. μάλλον είναι μια ισλαμική κληρονομιά.

Με άλλα λόγια, υπόκειται στην παλαιστινιακή κυριαρχία και οι Εβραίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε αυτό ».

Δυστυχώς, ο ισχυρισμός του Δρ Al-Rabi σχετικά με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικών, Επιστημονικών και Πολιτισμικών Οργανώσεων των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) είναι ακριβής.

Η UNESCO έχει πράγματι εγκρίνει αρκετές αποφάσεις που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση, ιστορική ή θρησκευτική, μεταξύ του εβραϊκού λαού και του ιερού τόπου του.

Ο ισχυρισμός ότι το Όρος του Ναού έχει οποιαδήποτε σημασία για το Ισλάμ είναι ανακριβής και βαθιά προσβλητικός για ορισμένους κλάδους του Ισλάμ.

Η πηγή των μουσουλμανικών διακοπών του “Isra” (ταξίδι) και “Mi’raj” (ανάβαση, κυριολεκτικά «σκάλα») και ολόκληρη η μουσουλμανική απαίτηση στην Ιερουσαλήμ ως ιερό τόπο βασίζεται σε μια ιστορία στο Κοράνι.

Σύμφωνα με το Κοράνι, ο Μωάμεθ ταξίδεψε από τη Σαουδική Αραβία στο “Al-Aqsa” (το μακρινό τζαμί). Από εκεί, ανέβηκε στον Ουρανό, επιστρέφοντας στη Γη την επόμενη μέρα.

Ο Δρ Al-Rabi είναι επίσης λάθος για τις δομές των Μουσουλμάνων στο Όρος του Ναού. Το Aλ-Aκσά είναι το αργυρό θολωτό τζαμί στο νότιο άκρο του συγκροτήματος στο Όρος του Ναού.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...