Λεηλατούν, κλέβουν και καίνε: Κάνουν ό,τι θέλουν οι «μετανάστες» – Ποιος θα τους σταματήσει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει πραγματικά με τους «μετανάστες».
Με τους χειρότερους οιωνούς μπήκε το 2020 για τη Λέσβο αλλά και τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, που τα τελευταία χρόνια σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού.

Αντιλαμβανόμενοι το τι έρχεται, οι κάτοικοι της Λέσβου ανησυχούν πλέον για τα χειρότερα μιας και οι ορδές αλλοδαπών που έχουν εγκατασταθεί στο νησί βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή πως όσοι καταφθάνουν στη χώρα μας από τις τουρκικές ακτές δεν αποτελούν «πρόσφυγες πολέμου» και συνεπώς δεν προέρχονται από τη Συρία.

Είναι στην συντριπτικότατη πλειοψηφία τους νεαρής (στρατεύσιμης) ηλικίας άνδρες, ικανοί για τα πάντα.

Τα παραπάνω γίνονται φανερά ακόμη και με μία απλή βόλτα στα χωριά και τις πόλεις πλησίον του καταυλισμού της Μόριας στη Λέσβο.

Όπως μας πληροφορεί το τοπικό lesvosnews, οι κάτοικοι της περιοχής είναι κατατρομαγμένοι από την δράση των αδίστακτων αλλοδαπών που λυμαίνονται σπίτια και καταστήματα σχεδόν επί καθημερινής βάσεως.

Στο παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο, που δεν θα παιχτεί στα μεγάλα κανάλια, διακρίνεται η δράση των….«επενδυτών» σε σπίτια και καταστήματα Ελλήνων κατοίκων στη Μόρια.

Καίνε, λεηλατούν, κλέβουν και απειλούν.

Το δυσοίωνο μέλλον

Απόδειξη πως νησιά όπως η Λέσβος βρίσκονται σε απόλυτα οριακό σημείο αποτελούν τα στοιχεία-σοκ για την αναλογία ελληνικού και αλλοδαπού στοιχείου.

Ειδικότερα, εννιά παιδιά γεννήθηκαν από τα ξημερώματα της 1ης, έως και 2α Ιανουαρίου στη Λέσβο.

Τα 8 ήταν μωρά μεταναστών και ένα μόνο παιδί ζευγαριού ντόπιων.

Τα μαθητικά -δυστυχώς- δεν κάνουν λάθος πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση και τα όποια συμπεράσματα για το μέλλον των νησιών μας είναι εύκολο να εξαχθούν.

loading...