ΟΠΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ;

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ AIDS ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

Kίνα-κορονοϊός: Με… μπάζα και μπουλντόζες «μπλοκάρουν» κάθε έξοδο διαφυγής από την Βουχάν

Όταν οι οικονομικοί πόλεμοι ξεκινούν από τα στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια; Η αλήθεια θα φανεί όταν θα έχουν φύγει πολλοί από αυτήν την ζωή με τις νέες τεχνικές της ευγονικής;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




ΣΤΙΓΜΕΣ από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο πιστός κόσμος άρχισε να διαβάζει καλά τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ Κοσμά του Αιτωλού, του ΑΓΙΟΥ Νείλου του Μυροβλήτη και των άλλων Αγίων Πατέρων και συσχετίζει τα παγκόσμια δεινά με την παγκόσμια διαστροφή.

«Τρεις μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κοροναϊού κορυφαίοι Αμερικανοί επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι ένα νέο ξέσπασμα επιδημίας θα μπορούσε να σκοτώσει έως και 65 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Johns Hopkins είχαν πραγματοποιήσει μια προσομοίωση μιας νέας επιδημίας που θα ξεσπούσε ως μέρος μιας ερευνητικής μελέτης τον περασμένο Οκτώβριο».

Και εν μέσω του εμπορικού πολέμου των ισχυρών ξεσπά πληροφοριακός πόλεμος μεταξύ των στρατιωτικών γενετιστών που εργάζονται στα εξειδικευμένα βιολογικά εργαστήρια των χωρών αυτών που επιθυμούν να άρχουν τον πλανήτη.

Κατηγορίες εναντίων των ΗΠΑ «η μεγάλης σε κυκλοφορία ρωσικής εφημερίδας Izvestia, επικαλείται Ρώσο επιστήμονα με θητεία στον ΟΗΕ, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τις ΗΠΑ για την πιθανότητα “βιολογικού πολέμου” κατά της Κίνας.

“Ένα ξέσπασμα πνευμονίας άγνωστης προέλευσης που καταγράφηκε στην Κίνα στα τέλη του 2019, μπορεί να είναι ένα είδος βιολογικού όπλου”, αυτή είναι η γνώμη που εκφράστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020, από τον Igor Nikulin, μέλος της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Βιολογικά Όπλα την περίοδο 1998-2003, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα.

Σύμφωνα πάντα με τον Ρώσο εμπειρογνώμονα “περίπου 400 στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ, βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτά κάθε χρόνο και “είναι απίθανο να το κάνουν για το τίποτα”, τονίζει ο ίδιος.»

Κατηγορίες εναντίον της Κίνας

« Με τους πιο θανατηφόρους ιούς στον κόσμο «έπαιζαν» Κινέζοι ερευνητές στο εργαστήριο της πόλης Ουχάν!

…Το εργαστήριο βιολογικών ερευνών και παθογενών παραγόντων που… όλως τυχαίως βρίσκεται στην πόλη όπου ξεκίνησε η επιδημία, δηλαδή την Ουχάν και μάλιστα σε μικρή απόσταση από την αγορά της όπου εκδηλώθηκε το πρώτο κρούσμα;

το 2018 ένα εργαστήριο ύστερα από 10 χρόνια κατασκευής ξεκίνησε την λειτουργία του στην Ουχάν. Πρόκειται για εργαστήριο επιπέδου BSL-4 (biosafety level-4), στο οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το 2017, θα γινόταν έρευνα στους πιο επικίνδυνους ιούς που υπάρχουν στον κόσμο.

Στόχος της κινεζικής κυβέρνησης ήταν η δημιουργία μεταξύ 5 και 7 εργαστηρίων επιπέδου BSL-4 σε όλη την Κίνα μέχρι το 2025.
Σημειώνεται ότι το επίπεδο BSL-4 είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο στην έρευνα θανατηφόρων ιών και παθογενών παραγόντων.
Ο αέρας και το νερό που χρησιμοποιείται εντός του εργαστηρίου φιλτράρεται και οι ερευνητές αλλάζουν και κάνουν υποχρεωτικά ντους πριν το εγκαταλείψουν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Nature με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου του 2017

«Ένα εργαστήριο στην πόλη Ουχάν βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του και στο οποίο θα ερευνηθούν οι πιο επικίνδυνοι ιοί στον κόσμο σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...