Η Χαρά Παππά αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο μπαμπάς της όταν έμαθε την ηλικία του Μπουράκ

«Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47», είπε το μοντέλο
Την Χαρά Παππά την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και συνεχίζει να μας απασχολεί μέσα από τη σχέση που διατηρεί με τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Το μοντέλο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σχέση της με τον Μπουράκ, αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο μπαμπάς της όταν έμαθε την ηλικία και είπε πως ο γάμος τους θα γίνει στην Ελλάδα.

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά.

Με την ηλικία σίγουρα τον μπαμπά μου τον “χτύπησε” λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47.

Όταν φτάσαμε στο χωριό του Μπουράκ, άκουσα στη διαπασών να παίζει Πάολα. Είχε βάλει ο μπαμπάς του Πάολα, είχε μόνο αυτό το cd από Ελλάδα και ήθελε να ακούει μόνο ελληνική μουσική.
Η μαμά του έλεγε στον Μπουράκ “Είναι ένας άγγελος, μην την χάσεις”.

Μένουμε στην Κωνσταντινούπολη αλλά, επειδή πέθανε ο μπαμπάς του κι έχει χωράφια, έπρεπε να μείνουμε κάποιο καιρό στο χωριό του», αποκαλύπτει η Χαρά Παππά. «Ο γάμος, όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα», ξεκαθαρίζει η Χαρά Παππά.

loading...