Δεκάδες εκατομμύρια «μετανάστες» στην Ελλάδα; Ανοιχτή εκδήλωση στην Κομοτηνή – Ποιοι συμμετέχουν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η χώρα εκπέμπει SOS και η κυβέρνηση οφείλει να «ξυπνήσει»…

«Προσφυγικό/Μεταναστευτικό: Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη ή Υποκρισία και Ρατσισμός;».

Αυτό είναι το θέμα εκδήλωσης-ανοιχτής συζήτησης που διοργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο “Ορφέας” με ομιλητή τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας και πρώην υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ενώ θα χαιρετήσει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου.

Όλα αυτά την ώρα που η Ελλάδα «στενάζει» από τις συνεχείς ροές παράνομων μεταναστών και την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας με αλλοδαπούς να βγάζουν μαχαίρια ακόμα και σε λεωφορεία.

Μάλιστα, πρόσθετο ενδιαφέρον προκαλεί μία ελάχιστα γνωστή έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Κομισιόν το 2010 και βρίσκεται στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΔΩ).

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως χώρες τις Ευρώπης μπορούν να δεχθούν δεκάδες εκατομμύρια «προσφύγων και μεταναστών», προκειμένου να αξιοποιήσουν εδάφη που παραμένουν ακατοίκητα και να αυξήσουν τον πληθυσμό τους.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα τότε, η Ευρώπη μπορεί να δεχτεί πάνω από 3,8 δισεκατομμύρια μετανάστες! Η δε Ελλάδα μπορεί να “βολέψει” πάνω από 120 εκατομμύρια, καθώς το έδαφός μας χωράει τόσους ανθρώπους.

Άραγε αυτήν την έρευνα την γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση, η οποία αναρωτιέται στον τίτλο της για την ύπαρξη ρατσισμού στην Ελλάδα;

Φυσικά, η χώρα μας δεν χρειάζεται 120 εκατομμύρια μετανάστες για να τελειώσει ως έθνος και κράτος. Αρκεί το ένα εκατοστό από τον αριθμό που αναφέρει η μελέτη για να απειληθεί δραστικά η εθνική συνοχή, η κοινωνική ομαλότητα και βέβαια η εθνική ασφάλεια.

Δείτε τον πίνακα της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση;

loading...