ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ: ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
Το μήνυμα με την δεύτερη από τις αναρτήσεις που ακολουθούν (Πέντε λεπτα προσευχής) στάλθηκε σε προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση
του διαχειριστή μας, αλλά δυστυχώς διαβάστηκε λίγες ώρες πριν την παρούσα δημοσίευση. Το δημοσιεύουμε λοιπόν αμέσως, προς πνευματική ωφέλεια των αναγνωστών μας.

ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Πριν λίγη ώρα, (2/1/2020) στην ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος , η γερόντισσα μέσω πνευματοπαιδιού της μας έστειλε αυτό το μήνυμα:

 Η φετινή χρονιά παιδιά μου είναι αφιερωμένη στην προσευχή και στα έργα μετανοίας. Δεν  ασχολούμαστε με τα προφητικά και ότι αφορά το τί θα γίνει στο επόμενο διάστημα, αλλά αποκλειστικά με το παρόν, είπε.

Οι καιροί ού μενετοί, δεν περισσεύει χρόνος για να ψάχνουμε με το τι θα γίνει μελλοντικά. Μας έχουν ζώσει πολλοί κίνδυνοι και απαραιτήτως επείγει η προσευχή.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα, τονίζει, δεν μας δίνει ο καλός Θεός πλέον προφητικά. Ότι δόθηκε, μεταφέρθηκε σε όλους μας.

Ζούμε ήδη τα προφητευμένα. Αργά κυλούν, αλλά όντως ζούμε αυτά που γράφτηκαν. Τώρα όμως, όλο το επόμενο διάστημα, ζητάει επιτακτικά προσευχή.

 Έστειλε δέ καί τις ευχές της σε όλους μας, για υγεία, αγάπη, υπομονή και υλική και πνευματική προκοπή.

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

 Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία και ζητήσαμε να μας πει και κάτι για τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας. Μας είπε αυτά:

 Η καλή μας Παναγία αγωνίζεται με σύμπασα την ουράνια πολιτεία, τους αγίους, τους αγγέλους, προσεύχονται αδιαλλείπτως για εμάς. Ζητάνε το έλεος του Κυρίου για την πατρίδα και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Εμείς αντιθέτως δεν κάνουμε και κάποιον σοβαρό αγώνα. Μπορούμε όμως και πρέπει να συμβάλλουμε με ένα μικρό λιθαράκι ο καθένας. Την προσευχή μας.

Πέντε λεπτά στις 3 την νύχτα, τότε που ανοίγουν οι ουρανοί, μπορούμε να κάνουμε γονατιστοί την προσευχή μας; Με ταπείνωση και πίστη; Με πίστη όμως, γιατί άν γίνεται τυπικά η προσευχή μας φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού μας, λέει. Όταν όμως γίνεται με θερμή πίστη, ανοίγει διάπλατα τον ουρανό και φτάνει στον θρόνο του Τριαδικού Θεού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...