Με ζεστό το αίμα του «αντιπροέδρου» του Ιράν και 2.000.000 αγνώστου ταυτότητας αλλοδαποί παντού στην Ελλάδα . ΜΠΡΑΒΟ!

H δολοφονία Σουλεϊμάνι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν και του ηγέτη του ISIS… κύριοι !!
Είναι η αιτία που μπορεί να προκαλέσει 3ο παγκόσμιο Πόλεμο από  μια περιοχή που οι ΗΠΑ βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά , ενώ εμείς , μέσα στο βεληνεκές των πυραύλων .

Ενεργοποιήθηκαν  επικίνδυνοι θύλακες μέσα στην Ελλάδα αναγκάζοντας τις υπηρεσίες ασφαλείας να εργάζονται  για τα επόμενα χρόνια σε ιδιαίτερα ψυχοφθόρες συνθήκες . Λες και δεν είχαν τόσες έγνοιες !!

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον  Πρόεδρο των  ΗΠΑ ( για τα δίκτυα 5G ) μερικά 24άωρα μετά την  δολοφονία του συγκεκριμένου προσώπου  έπρεπε να είχε  αναβληθεί για λόγους Εθνικής και Εσωτερικής ασφάλειας …. Κύριοι !!

Σημ: Με απόφαση του διοικητή της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης θα αποσταλεί επιστολή στον Πρόεδρο του Ιράν ( μέσω του συνδέσμου μας ) όπου θα αναφέρετε – πέραν της λύπης μας για τον θάνατο ενός φίλου της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού  – ότι , «και να θέλουμε να σηκώσουμε κάποιες φορές  κεφάλι στις ΗΠΑ  δεν μπορούμε διότι τρώμε φάπες , μας τραβάνε το αυτί και μας απειλούν με τον μπαμπούλα  μας που λέγεται Τουρκία »

Ίδια επιστολή ( με το ίδιο πνεύμα ) έχει αποσταλεί πριν μερικούς μήνες και τον Πρόεδρο Πούτιν ζητώντας του να μας κατανοήσει .

Προσέχετε τις κινήσεις σας . Το ενδεχόμενο ενός 3ου παγκόσμιου Πολέμου  ισορροπεί σε τεντωμένο  σκοινί και εμείς , έχουμε χάσει την διπλωματία του «να πατάμε σε δύο βάρκες» και έτσι , το ρόλο της χώρας που αποτελεί σταθερότητα και ασφάλεια σε μια επικίνδυνη περιοχή .

Υγ. Θα επισπεύσουμε τις διαδικασίες αναδιοργάνωσης των δομών μας προκειμένου να είμαστε πάλι ενεργοί . Μέχρι τότε ΚΑΝΕΙΣ και καμία ομάδα ή υποομάδα δεν μας εκπροσωπεί επάξια .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 

loading...