Αίσχος! Κωμωδία στο Netflix υπονοεί πως ο Ιησούς ήταν gay

KATOXIKA NEA : Στον ιδιο καιρο θα εχεις διαδηλωση απο πακιστανους για να τιμωρηθει αυτος που προσβαλε τον Προφητη τους !!…. Καπου κατι γερνει …!

Πάντα πριν από τις μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης οι βλάσφημοι ξεσαλώνουν…

Μια θεματική Χριστουγεννιάτικη κωμωδία στο γνωστό δίκτυο NETFLIX υπονοεί ότι ο Ιησούς ήταν ομοφυλόφιλος κάτι που προκάλεσε οργή σε πάνω από ένα εκατομμύριο θυμωμένους θεατές, οι οποίοι έχουν υπογράψει μια αναφορά που απαιτεί να αποσυρθεί από το Netflix με το σκεπτικό ότι είναι προσβλητικό για τους Χριστιανούς.

Όπως αναφέρει η New York Daily News, η 46λεπτη ειδική παραγωγή παρουσιάζει τον Ιησού – συνοδευόμενο από έναν φανταχτερό άνδρα- φίλο , να επιστρέφει στην πατρίδα του για ένα έκπληκτο πάρτι γενεθλίων προς τιμήν του. Ο Ιησούς φαίνεται να προσπαθεί να αποκρύψει τον φίλο του, ο οποίος αργότερα εντάσσεται στο πάρτι και ξεσαλώνοντας δηλώνει: «Στη ζέστη της ερήμου είδα το μέγεθος της τεράστιας δύναμης του».

«Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πιστεύει στον Ιησού Χριστό, αλλά ζητάμε σεβασμό στις πεποιθήσεις μας», γράφει ένας σχολιαστής που ισχυρίστηκε ότι είχε ακυρώσει τη συνδρομή του Netflix σε ένδειξη διαμαρτυρίας. «Όποιος αγνοεί τον Θεό μου δεν αξίζει τα λεφτά μου».

Προς το παρόν η Netflix δεν είχε σχολιάσει το θέμα.

https://katohika.gr/

loading...