F-35: Διαρροή απόρρητου βίντεο – Μαχητικά της USAF εναντίον UFO [vids]

Τρία βίντεο που εμφανίζονται να δείχνουν αμερικανικά μαχητικά F-35 να «τα βάζουν» με UFO (Unidentified Flying Object) διέρρευσαν, με τις αμερικανικές αρχές,  να παραδέχονται το περιστατικό αλλά να δηλώνουν πλήρη άγνοια ως προς το τι ήταν αυτό το οποίο αντιμετώπισαν.

Τα τρία βίντεο έφεραν σε δύσκολη θέση την USAF η οποία υποστηρίζει πως τέτοιο υλικό δεν θα έπρεπε ποτέ να διαρρεύσει για μαζική κατανάλωση. Τα κλιπ απεικονίζουν μαχητικά αεροσκάφη F-35 να αλληλεπιδρούν με αεροσκάφη UFO, που πραγματοποιούν ελιγμούς ανέφικτους με την υπάρχουσα τεχνολογία αεροσκαφών. Ο υπαρχηγός των Εναέριων Επιχειρήσεων και εκπρόσωπος τύπου, Joseph Gradisher, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο και, με αμηχανία, δήλωσε πως το περιεχόμενο τους δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά.

«Δεν θα σας πω ψέματα, δεν έχουμε ιδέα τι αντιμετωπίσαμε» δηλώνει, και συνεχίζει «μπορεί να μην ξέρουμε τι είναι, αλλά δεν υπάρχουν και στοιχεία πως είναι ξένης, ακόμη και εξωγήινης προέλευσης»

Ένα κλιπ δείχνει ένα σκοτεινό αντικείμενο σε μορφή χαπιού ναι αιωρείται για μερικά δευτερόλεπτα, προτού απομακρυνθεί πλευρικά με εξαιρετική ταχύτητα. Ένα άλλο δείχνει τον αισθητήρα κλειδώματος του μαχητικού F-35 να μην μπορεί, αρχικά, να κλειδώσει στον στόχο εξαιτίας του σχήματος αλλά και της ταχύτητας του, καθώς οι πιλότοι αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι αυτό που αντιμετωπίζουν. Το τρίτο κλιπ δείχνει ένα επίμηκες αντικείμενο που κινείται σταθερά πριν σταματήσει και αρχίσει να περιστρέφεται την ώρα που οι πιλότοι παρατηρώντας το αναφωνούν με έκπληξη.

Πηγή: RT

https://www.onalert.gr

loading...