Π.Σκουρλέτης: «Ο Γ.Παπανδρέου είναι τοξικό πρόσωπο και έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο – Δεν κάνει για ΠτΔ» (βίντεο)

Απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο να προταθεί ο Γιώργος Παπανδρέου για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι μια δοκιμασμένη λύση, με θετικό πρόσημο στη θητεία του κι αν ο ίδιος είναι εκ νέου υποψήφιος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξει. «Για να πάμε στην αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, πρέπει πρώτα να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Βάζουμε θετικό πρόσημο στη θητεία του. Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο πρόσωπο;» πρόσθεσε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η απόλυτη αναφορά του στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου. Ερωτηθείς αν ο πρώην Πρωθυπουργός θα μπορούσε να ήταν μια καλή υποψηφιότητα ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση».

loading...