“Των οικιών υμών εμπιμπραμένων υμείς ξεκατινιάζεστε”

Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Είναι απογοητευτικό το θέαμα που παρακολουθούμε.
Πολλά τα προβλήματα με προεξάρχον το “μεταναστευτικό” το οποίο αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Αυτό – αυτονόητα και αυτόματα- (πρέπει να) ενεργοποιεί τα εθνικά αντανακλαστικά όλων μας και ιδίως των Εθνογονέων (αντί του αναντίστοιχου : Εθνοπατέρες).
Δυστυχώς αντί της εθνικής συσπείρωσης, ομόνοιας και συναντίληψης των κομμάτων συνολικά, βλέπουμε να φουντώνει η αντιπαλότητα και ο αλληλοσπαραγμός.
Το Κ.Σ= Κομματικό  Σύστημα (τέως: Π.Σ =Πολιτικό Σύστημα) έχει προ πολλού εκτροχιαστεί και τρέχει , χωρίς φρένα, προς τον κατήφορο. Οι επιβαίνοντες  κομματικοί , οι άφρονες μηχανοδηγοί και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι Kομματοπληγικοί, χωρίς επίγνωση, συνεχίζουν να τυρβάζουν περί πολλών άλλων.
Αντιαισθητική η εικόνα των “εκλεκτών του λαού”. Αλληλουβριζόμενοι – δίκην καραγωγέων παλαιότερων δεκαετιών- αλληλομισούμενοι και αυτοεξευτελιζόμενοι, δίνουν το χειρότερο παράδειγμα στην κοινωνία και ιδίως στους νέους μας.
Μηχανορραφίες, διασπορά ψευδών/ κατασκευασμένων ειδήσεων, κατασκευαστές ειδικών ανεμιστήρων = λασποανεμιστήρων που σκορπούν πλουσιοπάροχα κομματική λάσπη εναντίον των αντιπάλων τους (;).
 Συνεχείς αντεγκλήσεις, διαφωνίες, ύβρεις, ταμπελοκολλήσεις. Άθλιοι, ευήθεις, απαίδευτοι, αδιαμόρφωτοι … μορφωμένοι /διπλωματούχοι Κομματάνθρωποι, επιχειρηματολογούν … κολλώντας ταμπέλες στους αντιπάλους τους (!). Θλίψη!.
“Πάψε εσύ ακροδεξιέ, φασίστα, γερμανοτσολιά, κ.ο.κ”.
Αυτή η πονηρή τοποθέτηση ταμπέλας είναι προδήλως μια απέλπιδα προσπάθεια απαξίωσης του άλλου, του αντιπάλου.
Οι κομματικοί Πονηρόβλακες, αλλά και οι εξ αυτών ευάριθμοι : Εξυπνόβλακες, συνεχίζουν την αήθη τακτική τους ανεμπόδιστα, ανερυθρίαστα, ανέντιμα και ανθελληνικά.
Γιατί, πράγματι, είναι βαθύτατα διχαστικό και ανήθικο να κατηγορούνται ως … ακροδεξιοί, φασίστες, ρατσιστές κ. α αηδή παρόμοια, εκείνοι που διαδήλωναν για την κατάπτυστη εθνοβόρο συμφωνία των Πρεσπών, τότε, η -σήμερα- αυτών των κατοίκων οι οποίοι αντιδρούν στην (απρογραμμάτιστη) εγκατάσταση  αλλοδαπών στον τόπο τους.
Έτσι θα συνεχίσουμε; θα ζούμε το σήμερα και θα σχεδιάζουμε το μέλλον των απογόνων μας με διαχωρισμούς προηγούμενων αιώνων;
Τι είδους … κομματοπίτουρα κουβαλάνε στο κρανίο τους; Που το πάνε; Τι ακριβώς επιδιώκουν;
Να πάρουν την εξουσία. Λαμπρά. Την πήραν. Ε! και τι έκαναν; τα καλά τους ή τα … κακά τους; (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Πέραν όμως αυτού , δεν αντιλαμβάνονται αυτές οι αντιπαθείς – διανοητικά και ηθικά – μετριότητες (κάποιοι και με ειδικές ανάγκες δυστυχώς) ότι στο τέλος θα καταστρέψουν την Πατρίδα; την Ελλάδα μας;
Τόση πια έλλειψη καθήκοντος, τέτοια κραυγαλέα ανευθυνότητα, ούτε ανέχεται, ούτε αντέχεται από κανένα πραγματικό Έλληνα πατριώτη.

 ΥΓ1 Quiz: Από που τεκμαίρεται ότι είναι το μοναδικό κακό, κατάρα, ρατσισμός, το να έχει κάποιος “ακροδεξιές” απόψεις ή τάσεις.  Εξυπακούεται ότι οφείλει  να είναι νομοταγής, να σέβεται   τους νόμους και το Κοινοβουλευτικό Δημοκρατικό  Πολίτευμά μας. Όταν μάλιστα ο τιμητής είναι η (Ακρο)αριστερά τότε, πέρα από τον γέλωτα, που αναπόφευκτα προκαλείται, δημιουργείται και ένας κοινωνικός προβληματισμός/ υπόθεση εργασίας:
        Φανταστείτε (χτυπώντας και ξύλο) να καταντήσουμε -συνολικά – από “Δεξιοί” , “Αριστεροί”. Δηλαδή μια τελειωμένη (ιστορικά επιβεβαιωμένο) χώρα. Αυτό φαίνεται πως επιδιώκουν εκείνοι που (αταβιστικά -ως απόγονοι γεννητόρων του ειδεχθέστατου Κόκκινου Ολοκληρωτισμού-) … προτιμούν την -δημοκρατική; – Αριστερή Ερυθρά Σκύλλα, από την Δεξιά Μαύρη Χάρυβδη (!…).

ΥΓ2Καιρός να συνέλθουμε. Να αφυπνιστούμε. Να φερθούμε ελληνόπρεπα. Είναι ήδη αργά συνέλληνες.
    Οι καιροί ου μενετοί. Ο Μεμέτης  ισχυροποιείται, καραδοκεί.                        Αυτό θα πρέπει να μας ενώνει ωσάν μια πυγμή. 

loading...