Translate the article and read it to your Language

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ, ΚΑΙ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ Ο...ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΨΕΜΑ...


Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης 

«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται»
Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, Υπουργός
Προπαγάνδας Ναζιστικής Γερμανίας, 1933 – 1945.

Είναι πλέον πεντακάθαρο σε όλους ανεξαιρέτως πως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν αντιγράφει ένα προς ένα τα βήματα της φασιστικής Γερμανίας που οδήγησαν στον παγκόσμιο όλεθρο των εξήντα και πλέον εκατομμυρίων νεκρών του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου:


Αναπτύσσει γεωμετρικά την πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας, εισβάλλει σε ξένα εδάφη και ξένες θαλάσσιες περιοχές θεωρώντας πως του ανήκουν, κάνει εθνοκάθαρση εκ του ασφαλούς σε ανυπεράσπιστους λαούς, αυτοανακηρύσσεται «προστάτης» ανθρώπων όπου τον συμφέρει (κατά προτίμηση μουσουλμάνων εκτός Τουρκίας οι οποίοι εκτουρκίζονται μεθοδικά ή βίαια για να αποτελέσουν πρόσχημα «επέμβασης»), φανατίζει τους αμόρφωτους πληθυσμούς της ανατολής με στρατιωτικούς χαιρετισμούς και παραμύθια «υπεροχής» απέναντι σε άλλους λαούς και επιβάλλει υποχρεωτική,απόλυτη «υποταγή» μέσα στην Τουρκία με ακραίες φασιστικές μεθόδους.

Επί πλέον, ο Ρ. Τ. Ερντογάν εφαρμόζει με ευλάβεια το ναζιστικό δόγμα Γκαίμπελς «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» – ιδίως μετά τον πλήρη έλεγχο ολόκληρης της Τουρκίας από την «Φαμίλια Ερντογάν».

Το δόγμα αυτό αποτελεί βέβαια διαχρονική συνήθεια όλων των τουρκικών κυβερνήσεων που υπηρετούν την ιδέα του παντουρκισμού με κορυφαίο παράδειγμα τον πρωθυπουργό της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο Μπουλέντ Ετσεβίτ ο οποίος είχε δηλώσει με ανεπανάληπτη υποκρισία πως «φέρνει την ειρήνη στην Κύπρο» με δολοφονίες 5.000 Κυπρίων, καταστροφή του 70% της Κυπριακής οικονομίας, 200.000 Κύπριους πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, 1.619 «αγνοούμενους» οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ (οι Αμερικανοί είχαν στο Βιετνάμ, μετά οκταετή πόλεμο, μόνο 800 αγνοούμενους) και επ΄ αόριστο «εγκατάσταση» της Τουρκίας στα μισά εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας την οποία υποτίθεται πως θα «προστάτευε» σαν μια από τις τρεις εγγυήτριες δυνάμεις!

Πληθωρικές είναι και οι εφαρμογές του Γκαιμπελικού δόγματος από την σημερινή Ερντογανική Τουρκία:

Όλες οι Τουρκικές εισβολές στην Συρία είχαν φανταχτερά, παραπλανητικά ονόματα για τον αποπροσανατολισμό της τουρκικής και της διεθνούς κοινής γνώμης από τους πραγματικούς στόχους των εισβολών:

 Τον Αύγουστο του 2016 η εισβολή στην βορειοδυτική Συρία βαφτίστηκε με το «αθώο» όνομα «Ασπίδα του Ευφράτη». Τον Ιανουάριο του 2018 η εισβολή στο Αφρίν ονομάστηκε «Κλάδος Ελαίας», που αποδείχτηκε (και αποδεικνύεται συνεχώς) κατακόκκινος από το αίμα αθώων ανθρώπων.

Η τελευταία εισβολή τον Οκτώβριο του 2019 βαπτίστηκε θρασύτατα για τις ανάγκες της τουρκικής προπαγάνδας σαν… «Πηγή Ειρήνης»!

Όλες οι εισβολές έγιναν με τις ευλογίες Αμερικανών και Ρώσων (ο καθένας για τους δικούς του λόγους).

Όλες οι εισβολές έγιναν με στόχους την εθνοκάθαρση κουρδικών πληθυσμών μέσα σε Συριακό έδαφος, την εγκατάσταση ελεγχόμενων φιλοτουρκικών πληθυσμών και τελικά την εδαφική επέκταση της Τουρκίας μέσα στην Συρία – στόχοι που «εφαρμόζονται» μεθοδικά και στην μαρτυρική Κύπρο εδώ και πέντε περίπου δεκαετίες.

Στην εκπνοή όμως του Νοεμβρίου 2019 ο Ρ. Τ. Ερντογάν συνέτριψε όλα τα καταγεγραμμένα ρεκόρ Γκαιμπελικής προπαγάνδας. Ας δούμε πως:

Στις 28 Νοεμβρίου έγινε γνωστό πως η Τουρκία υπέγραψε με την εμπόλεμη κυβέρνηση της Τρίπολης «Μνημόνιο Συνεργασίας» για την Ασφάλεια και τη Στρατιωτική Συνεργασία καθώς και «Μνημόνιο Συνεννόησης για τη θάλασσα, κάτι που απορρέει από το διεθνές δίκαιο».

Με αυτή την γενική και τελείως αόριστη διατύπωση, η οποία μάλιστα εμπλουτίζεται φραστικά και με ολίγον «διεθνές δίκαιο», οι Τούρκοι θέλουν να καλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι άλλες από το ψυχρό και μεθοδευμένο πλιάτσικο σε Ελληνικό και Κυπριακό φυσικό πλούτο!

Οι Τούρκοι προετοιμάζουν εδώ και μια τουλάχιστον δεκαετία μια «συμφωνία» με την Λιβύη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Παρόμοιες προσπάθειες που αγνοούν την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας (επειδή δεν την «αναγνωρίζει» η Αυτού Μεγαλειότατη, η Τουρκία) έγιναν με όλες σχεδόν της Μεσογειακές χώρες (και του Ισραήλ) χωρίς αποτέλεσμα, όταν εδώ και λίγους μήνες άρχισαν να διατυμπανίζουν πως πλησιάζει η υπογραφή της «συμφωνίας» με την εμπόλεμη, διορισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία θα αφορά την ΑΟΖ μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :