Αποκλειστικό: Αυτό που ΔΕΝ πρόκειται να πουν ποτέ τα ελληνικά ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμη μήνας πέρασε και ήρθε η ώρα για τον απολογισμό.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις δημάρχων, τοπικών κοινωνιών και τα όσα επιτάσσει το διεθνές δίκαιο και ο ΟΗΕ, ήρθε για ακόμη μια φορά η ώρα για τον μηνιαίο απολογισμό, όσον αφορά την είσοδο των «μεταναστών» στη χώρα μας.

Ανακοινώθηκε πως μόνο τον μήνα που μας πέρασε (Νοέμβριο), έφτασαν στα νησιά μας πάνω από 7.000 πρόσφυγες και «μετανάστες». Ο αριθμός είναι τεράστιος, όμως…είναι ταυτόχρονα και πλασματικός. Μπορεί τόσοι να ήρθαν στα νησιά, όμως υπάρχει και ο Έβρος!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνοριοφυλάκων και κατοίκων της περιοχής, από τον Έβρο, περνούν καθημερινά, τουλάχιστον 200-300 «μετανάστες». Ξαναλέμε, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και αυτό το βεβαιώνουν κάτοικοι της περιοχής, ιδίως στο Μικρό Δέρειο.

Επομένως αν κάνουμε μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, υποθέτοντας ότι καθημερινά έμπαιναν, ας πούμε το λιγότερο 200, τότε έχουμε 200×30 = 6000 ανεξέλεγκτους «μετανάστες», που δεν μπήκαν ποτέ σε κανένα κλειστό κέντρο, αλλά αντίθετα πέρασαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα μας και ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει που είναι και τι κάνουν.

Επομένως αν κάνουμε την πρόσθεση…7000+6000= 13.000 ΜΟΝΟ τον Νοέμβριο!!! Υπολογίστε και τους περασμένους μήνες…Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία κατοίκου του Μικρού Δέρειου στον Έβρο, «κάθε μισή ώρα, περνούν μπουλούκια». Ίσως το 200-300 άτομα που αναφέραμε, να είναι και λίγοι!!!

Σκεφτείτε πως μόνο τον τελευταίο ένα χρόνο να πάρουμε, εάν τα όσα λένε οι κάτοικοι του Έβρου αληθεύουν, πράγμα που επιβεβαιώνουν και συνοριοφύλακες, τότε: Σε 30 ημέρες μπαίνουν 6000 x 12 μήνες= 72.000 τον χρόνο ΜΟΝΟ από τον Έβρο, πάνω-κάτω.

Τι θα γίνει αν ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ όλοι αυτοί λάβουν ένα μαζικό SMS να κάνουν κάτι ή να πάνε κάπου; Θυμόμαστε τι έγινε στα Διαβατά πριν καιρό και δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο.

Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει, όχι μόνο φτιάχνοντας τα κλειστά κέντρα και κλείνοντας μέσα όλους τους «μετανάστες», αλλά παίρνοντας ειδικά μέτρα για τον εντοπισμό όσων έχουν περάσει παράνομα και δεν ξέρει κανείς που βρίσκονται.

Οι περισσότεροι, βρίσκονται ακόμη στη χώρα μας, αφού με τη συμβολή των γνωστών «ανθρωπιστών», βολεύονται με τζάμπα λεφτά, σπίτι και φαγητό. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι και τι κάνουν. Οπότε πρέπει πράγματι να παρθούν μέτρα και προς αυτή την κατεύθυνση, αλλιώς πολύ πιθανών να έχουμε…δυσάρεστες εκπλήξεις.

loading...