Translate the article and read it to your Language

ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΓράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Ανθρώπινη η αγανάκτηση και ο αποτροπιασμός για την συστηματική εφαρμογή μεθόδων που «αξιοποιούν» την ανθρώπινη δυστυχία η οποία
συσσωρεύεται μέσα στην Ελλάδα από τον συνεχή εποικισμό της χώρας μας με ποταμούς δυστυχισμένων ανθρώπων οι οποίοι καταφθάνουν ασταμάτητα, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις ανασφάλειας, εγκληματικότητας και ανθρώπινης δυστυχίας στην Ελληνική κοινωνία.

Η εκμετάλλευση αυτή συνήθως γίνεται από ψυχρούς και κυνικούς έμπορους του ανθρωπισμού οι οποίοι διακρίνονται παράλληλα και από ένα ανθελληνικό μένος. Κίνητρο για όλα αυτά – τι άλλο; Το χρήμα.

Με μανδύα μια ΜΚΟ και αφορμή την «προστασία των συνανθρώπων μας» κάποιοι κόπτονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και θησαυρίζουν από σκοτεινές και ύποπτες κάνουλες άφθονου χρήματος.

Και για να μην παρεξηγηθούμε: Υπάρχουν δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προσφέρουν υπερπολύτιμο έργο στο πιο ευάλωτο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, εκείνο που μαστίζεται από την φτώχεια και «εμπλουτίζεται» ασταμάτητα από αφίξεις «ταξικών αδελφών» μας από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, λόγω των «ελεύθερων δομών φιλοξενίας» αλλά και άλλων πολιτικών οι οποίες μας επιβλήθηκαν από κάποιους μαθητευόμενους μάγους του ανθρωπισμού. 

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές, μια μήνυση που κατέθεσε ο Παναγιώτης Δημητράς, ιδρυτικό μέλος και εκπρόσωπος της Μ.Κ.Ο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι

«κατά της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου” και του επικεφαλής της παπά-Αντώνη Παπανικολάου αναφορικά με δύο ξενοφοβικές και ισλαμοφοβικές επιστολές τους, το 2017 και το 2019, προς το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου (και άλλους φορείς), καθώς και κατά της δημοτικής σύμβουλου Χίου Αγγελικής Παμπάλου, η οποία εκπροσωπώντας την παράταξη της “Χίος Μπροστά” διάβασε την εν λόγω επιστολή στη συνεδρίαση της 22ης Νοεμβρίου 2019 του ΔΣ»

Η μήνυση στρέφεται και

«κατά της Εισαγγελέα για Ρατσιστικά Εγκλήματα Σπυριδούλα Σταυράτη για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος επειδή όταν της υποβλήθηκε η επιστολή της Κιβωτού του Κόσμου τον Ιούνιο 2017 με το ίδιο ακραία ξενόφοβο και ισλαμόφοβο περιεχόμενο δεν προχώρησε σε άσκηση ποινικής δίωξης, όπως δεν φαίνεται να έκανε το ίδιο και με το πρόσφατο ακραία ξενόφοβο και ισλαμόφοβο κείμενο της ΜΚΟ που ίσως να είχε αποτραπεί αν η ΜΚΟ είχε διωχθεί για το κείμενο του 2017, ενώ παράλληλα φέρεται, όπως λέει η ΜΚΟ,να έχει αναθέσει στην ισλαμόφοβη οργάνωση τη φιλοξενία περίπου 200 ασυνόδευτων ανηλίκων που προφανώς στην πλειοψηφία τους προέρχονται από μουσουλμανικές οικογένειες».

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για τον μηνυτή, πέρα από την προσωπική «εμπειρία» σε αίθουσες συνέλευσης του ΟΑΣΕ, έμαθα πως το  Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι το οποίο εκπροσωπεί το ιδρυτικό μέλος του Παναγιώτης Δημητράς, ιδρύθηκε το 1993 σαν το ελληνικό τμήμα της «Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Η «Διεθνής Ομοσπονδία Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», χρεοκόπησε λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαλύθηκε την 27.η Νοεμβρίου του 2007, με τον πρώην οικονομικό διευθυντή της, τον Αυστριακό Rainer Tannenberger, να οδηγείται στην φυλακή για υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίου ευρώ.

Είχε προφανώς μετατρέψει τον ανθρωπισμό σε επικερδές εμπόριο και «πιάστηκε επί τω έργω» με αποτέλεσμα να καταλήξει στην φυλακή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :