Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η απάντησή του για τον προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία


Σε δημοσίευμα σχετικά με το φοιτητικό λογαριασμό του γιου του στο εξωτερικό απάντησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με δήλωσή του.

Ο τέως Ευρωπαίος Επίτροπος έκανε λόγο για παραποίηση των αληθινών γεγονότων ως μέρος μιας άθλιας σκευωρίας.

Η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρει:

«Επειδή η σκόπιμη διαστρέβλωση και παραποίηση των αληθινών γεγονότων που συνδέονται με τον φοιτητικό λογαριασμό του γιου μου, τυγχάνει εκμετάλλευσης ως μέρος μιας άθλιας σκευωρίας, που ήδη κατέρρευσε, ως εκ του περισσού και διευκρινιστικά ενημερώνω ότι:

Δεν διαθέτω προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία παρά μόνον τον λογαριασμό μου στο Βέλγιο, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια μου κατέβαλλαν τους μισθούς μου και κάλυπτα έξοδα διαβίωσης και υποστήριξης της οικογένειάς μου.

 Το σύνολο των λογαριασμών μου και καταθέσεων έχουν δηλωθεί και έχουν ελεγχθεί. Και τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, όπως ενόρκως κατέθεσε ο Εισαγγελέας Αγγελής στην Βουλή.

 Όλα δείχνουν ότι αποτελεί και αυτή η φημολογία μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας μπροστά στην καθημερινά αποκαλυπτόμενη σκευωρία και την κατάρρευση της, η οποία απέτυχε στον ανίερο σκοπό της να συκοφαντήσει και να σπιλώσει κόμματα και πολιτικούς.

Όποιοι τυχόν επιμένουν να επαναλαμβάνουν συκοφαντίες εναντίον μου, διαπράττουν απλά αθλιότητες ανάξιες περαιτέρω απάντησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :