Ξεχάστε όσα ξέρατε: Τέρμα ο Αδάμ και η Εύα- Αυτό θα μαθαίνουν τα παιδιά μας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης αλλάζουν πολλά.

του Νεκτάριου Αρχοντίου https://www.el.gr/
Μεταξύ των άλλων αλλάζει και η παράδοση της Χριστιανικής θρησκείας. Συγκεκριμένα φαίνεται πως μπαίνει τέλος στον «Αδάμ» και την «Εύα», όπως τους ξέραμε. Στην παγκόσμια ΛΟΑΤΚΙ κοινωνία, φυλετικές διακρίσεις ανδρών και γυναικών ανήκουν στο παρελθόν.

Έτσι, σε εκκλησία της «προοδευτικής» Σουηδία, αντικαταστάθηκε τοιχογραφία με απεικόνιση του «κήπου της Εδέμ» με τον Αδάμ και την Εύα, με ζευγάρια ομοφυλόφιλων, ενώ το φίδι, είναι μια γυναίκα…τρανσέξουαλ που προσπαθεί να τα δελεάσει.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως το εν λόγω «έργο τέχνης» έχει δημιουργηθεί από το 2012, ωστόσο κανείς δεν δεχότανε να το βάλει σε μια εκκλησία, μέχρι πριν μερικές ώρες.

Επομένως, σε λίγο καιρό, αυτά θα μαθαίνουν τα παιδιά μας, στο πλαίσιο της προπαγάνδας για την επερχόμενη πανθρησκεία;

Δείτε το «έργο», όπως το δημοσίευσε το RT.

Πηγή φώτο: RT

Σας θυμίζουμε μάλιστα πως στη «μοντέρνα» Σουηδία, είχε προταθεί να σταματήσουν οι ιεράρχες να αποκαλούν τον Θεό με αρσενικές αντωνυμίες, όπως Αυτός, Κύριος, Παντοκράτορας και να υιοθετηθεί μια ουδετερόφιλη ονομασία. Η εκκλησία της Σουηδίας, αριθμεί περίπου 6,1 εκ πιστούς και έχει στο «τιμόνι» της μια γυναίκα.

Πριν περίπου ένα χρόνο, στη σύνοδο της ευαγγελικής λουθηρανικής Εκκλησίας της Σουηδίας, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 250 ανώτεροι κληρικοί, είχε αποφασιστεί η αναθεώρηση των προσευχηταριών ώστε «να μεταδίδουν το νέο πνεύμα που επικρατεί στην κοινωνία».

Εμείς αναρωτιόμαστε, πόσο μακριά θα φτάσει αυτό το…νέο πνεύμα;

loading...