Γ. Τράγκας: Η «Γαλάζια πατρίδα» του Ερντογάν θα γίνει κατακόκκινη από το αίμα των Τούρκων

Χρειάζεται να έχουμε ενότητα αυτή την περίοδο. Όταν θέλει κάποιος να βλάψει το σπίτι σου και να βιάσει την γυναίκα σου, παίρνεις μέτρα προστασίας. Ο Ερντογάν είναι φασίστας, μακελάρης και παραβάτης του διεθνούς δικαίου. Πρέπει να γίνουμε και εμείς σαν αυτόν, να μας βρει απέναντι του. Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί, κινδυνεύουμε όλοι. Κάποιοι στο Μαξίμου κρατάνε αυτά που λέω κι έμαθα οτι ο Στεφανής σφραγίζει τα σύνορα. Ο Μητσοτάκης αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, σοβαρότητα και μεθοδικές κινήσεις την τουρκική προκλητικότητα. Είμαστε μόνοι μας και δεν επιτρέπεται ηττοπάθεια στο πολιτικό σύστημα. Όχι άλλες Πρέσπες. Η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί και να κρατήσουμε όλοι την Ελλάδα στο ύψος των περιστάσεων.

Χάρηκα για τη νίκη του Μπόρις Τζόνσον στην Βρετανία. Κέρδισε γιατί έλεγε την αλήθεια και το αποτέλεσμα κατέδειξε πως ο βρετανικός λαός θέλει να φύγει από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Η τυραννική περίοδος Μέρκελ/Σόιμπλε φθάνει στο τέλος της, θα φύγουν κι άλλες χώρες.

Ο Ερντογάν το παρατράβηξε και η «Γαλάζια πατρίδα» που ονειρεύεται θα γίνει κατακόκκινη από το αίμα των Τούρκων αν τολμήσουν να πατήσουν πόδι σε ελληνικό έδαφος. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έλεγε ότι όταν σταματάει το ‘μπλα-μπλα’ αρχίζει το ‘μπουμ-μπουμ’. Πάντα ο Ερντογάν είχε το νου του στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην Συρία έκανε τον πόλεμο για να διαφυλάξει τα νώτα του από τους Κούρδους, ο πραγματικός του στόχος όμως είναι η Ελλάδα. Σύντομα θα δούμε τον τουρκικό στόλο μαζί με γεωτρύπανα στην ψευτο-ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης.

Ο Τούρκος φοβάται μόνο την δύναμη. Η Ελλάδα οφείλει να ανακηρύξει την ΑΟΖ με την Κύπρο και την Αίγυπτο και να κινηθεί γρήγορα ώστε να αναγνωρίσει την κυβέρνηση του στρατάρχη Χαφτάρ στην Λιβύη. Και να τελειώνουμε με τα παραμύθια για μέτρα εμπιστοσύνης με την Τουρκία. Να ενισχύσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Οι Τούρκοι δεν περίμεναν οτι θα απελάσουμε τον Λίβυο πρέσβη. Αυτοί θα διαμελιστούν κατά χιλιάδες αν επιτεθούν στην Ελλάδα. Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή εδάφους χωρίς φωτιά. Όλοι θα υπερασπιστούμε την πατρίδα με ορθόδοξο ή ανορθόδοξο τρόπο. Ο Ερντογάν μας επιτίθεται επειδή μας θεωρεί τον ευρωπαικό αδύναμο κρίκο.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θέλει συνεκμετάλλευση αλλά αρπαγή του Αιγαίου και επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

loading...