«Μπ@σταρδε»: ΒΙΝΤΕΟ δείχνει αλλοδαπούς να χτυπούν νεαρό και να ουρούν πάνω του – Συγκλονισμένη η Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται για την Ελλάδα…

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Βίντεο που κάνει τον γύρο της Σουηδίας αλλά και της Ευρώπης δείχνει ομάδα «μεταναστών» να ταπεινώνουν νεαρό από την Σουηδία.

Όπως φαίνεται στην κάμερα, καθώς αποθανατίζουν την… «μεγάλη στιγμή», οι αλλοδαποί χτυπούν τον νεαρό Σουηδό και εν τέλει ουρούν επάνω του.

Το βίντεο έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην Σουηδία, η οποία πλήττεται βάναυσα από την παράνομη μετανάστευση.

Βέβαια, υπάρχουν και καυστικά σχόλια, κάτω από το βίντεο, όπως «Οι Σουηδοί έχουν ψηφίσει για αυτό. Δεκαετίες τώρα. Παράδοση κατά παραγγελία».

Η είδηση μεταδόθηκε από το σουηδικό «Samhällsnytt».

Στο βίντεο, το οποίο αναμεταδίδεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν τουλάχιστον δύο «μετανάστες», οι οποίοι κλωτσούν το αγόρι, βρίζοντάς το με λέξεις όπως «μπάσταρδος» και «πο@@@τανα γιος», ενώ τον αναγκάζουν να ανοίξει το στόμα του για να ουρήσουν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Δεν είναι ακριβές το που και πότε συνέβη το εν λόγω περιστατικό, με το Samhällsnytt να ισχυρίζεται πως συνέβη στην σουηδική πρωτεύουσα, Στοκχόλμη.

Εμείς απλά αναμεταδίδουμε την εικόνα που παραθέτει το σουηδικό μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα αναρωτιόμαστε: Αν οι παράνομοι μετανάστες που κατακλύζουν την Ελλάδα οργανωθούν σε συμμορίες και γίνουν σε διάφορα μέρη πλειοψηφία, θα αντικρίσουμε αντίστοιχες εικόνες στα ελληνικά σχολεία και τους δρόμους των πόλεων;

Με το βίντεο ασχολήθηκαν συγγραφείς και δημοσιογράφοι της Σουηδίας, οι οποίοι χαρακτήρισαν το περιστατικό τραγικό

loading...