«Άγρια» κόντρα Ν.Χατζηνικολάου-Γ.Αλαφούζου: «Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη – Πήγαινε για μπάνιο στα λαθραία»

Η υπόθεση Novartis εκτός από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει σε σύγκρουση κι άλλους παράγοντες του ευρύτερου δημοσιογραφικού, οικονομικού και πολιτικού κόσμου.

Με αφορμή ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα Καθημερινή για την υπόθεση Novartis ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Νίκου Χατζηνικολάου.

Στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Η εφημερίδα του ομίλου Αλαφούζου αναφέρει ότι στην κατάθεσή του για την υπόθεση ο Ιωάννης Αγγελής παρουσίασε έγγραφο του FBI και ενέπλεξε τους εκδότες Νίκο Χατζηνικολάου και Μανώλη Βουλκίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στο δημοσίευμα, με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς στον Γιάννη Αλαφούζο!

«Έχω απαντήσει από τότε και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται», ήταν τα λόγια του Χατζηνικολάου.

Χαρακτήρισε τον Γιάννη Αλαφούζο ως «καλό παιδί και άξιο παλικάρι» και τον κάλεσε να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι»!

«Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη», ζητώντας να γίνει η σύγκριση των ποσών που έχουν λάβει από διαφήμιση της Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και ο όμιλος Real.

«Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε», είπε

«Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό «που τον έχει χαμηλώσει στο ύψος του».

«Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, αν χρειαστεί θα το κάνω και με πολύ πιο ενδιαφέροντα σχόλια» έκλεισε το σχόλιο ο Νίκος Χατζηνικολάου

Την απάντησή του, σε όσα του καταλόγισε ευθέως ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του, έδωσε με ανάρτησή του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης του Ομίλου της Καθημερινής, στην ανάρτησή του, χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημοσιογράφου, χαρακτηρίζει τα όσα ανέφερε «υστερία», ενώ προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Υπαινισσόμενος ότι τα όσα αναφέρει πως δεν έχει κάνει ο ίδιος, έχουν «διαπραχθεί» από τον γνωστό δημοσιογράφο, αναφέρει: «Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν, δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς, δεν έχω γλύψει (sic) κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέρη μου προς Δημόσιο».

loading...