Μήνυση από την «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση» κατά του «προέδρου» της πακιστανικής κοινότητας για υποκίνηση βίας & μίσους


Με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου κατατέθηκε μήνυση από την «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση» κατά του Τζαβέντ Ασλάμ (φερομένου «προέδρου» της Πακιστανικής κοινότητας) για πράξεις υποκίνησης μίσους που έλαβαν χώρα κατά το συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας.

Επιτέλους είναι η πρώτη φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τον «αντιρατσιστικό» νόμο από την «ανάποδη» διότι όλοι αυτοί οι κατ'επάγγελμα «αντιρατσιστές» δεν έχουν σκεφτεί ποτέ πόσο «ρατσιστές» φαίνονται οι ίδιοι με τις ενέργειές τους.

«Κατατέθηκε σήμερα μήνυση, με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, κατά του Τζαβέντ Ασλάμ (φερομένου «προέδρου» της Πακιστανικής κοινότητας) και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για πράξεις υποκίνησης μίσους που έλαβαν χώρα κατά το συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας στις 14/12/2019.

Η μήνυση αυτή,  που κατέθεσε το μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. κ. Τάσος Συμιγδαλάς, αποδεικνύει ότι έχουμε και τον τρόπο και τα μέσα  να πολεμήσουμε με ασπίδα μας τη νομιμότητα, κάθε ενέργεια που στρέφεται κατά της πατρίδας και της Ορθοδοξίας. Έπαψε η εποχή που η «ρητορική μίσους» και ο αντιρατσιστικός αποτελούσε εργαλείο στα χέρια της κάθε τυχάρπαστης μειονότητας.

Σήμερα δείχνουμε τον δρόμο σε όσους επιθυμούν η νομιμότητα να δράσει και υπέρ της σιωπηρής πλειοψηφίας του λαού μας, που είναι Έλληνες και Ορθόδοξοι!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :