ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΚΗ ΜΕΘΗ…

Δυστυχώς επικρατεί φοβερή πνευματική τύφλωση που εμποδίζει, ακόμα και τους καλύτερους ειδικούς επιστήμονες και πολιτικούς
αναλυτές να δουν ότι η επόμενη πόλη που θα καταλάβει στρατιωτικά η Ρωσία μετά την Κριμαία είναι η Κωνσταντινούπολη.

Αποτέλεσμα, οι πολιτικές αναλύσεις να περιστρέφονται γύρω από τις αιτίες και τα αποτελέσματά τους, αγνοώντας πλήρως τους λόγους, οι οποίοι υπερβαίνουν τον χωροχρόνο των αιτών και των αποτελεσμάτων.

 Σάμπως και τα πράγματα στον σύμπαντα κόσμο να γίνονται τυχαία και χαοτικά. Δεν είναι όμως έτσι επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ Θεός. Η δημιουργία είναι ΛΟΓΟΣ και ΤΙΠΟΤΕ δεν γίνεται τυχαία και χαοτικά.

Αντιθέτως, τα πάντα είναι προ-νοημένα. Εμείς τα εκλαμβάνουμε έτσι λόγω της αθεΐας μας. Έρχεται όμως σύντομα από τον Θεό στιγμή συνειδησιακής αφύπνισης.

Επιτέλους, ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω σχετικά με τις προρρήσεις των Αγίων μας:

Κάθε στιγμή που ζούμε είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ παρελθόν ΚΑΙ μέλλον μαζί, ΕΠΕΙΔΗ στ’ αληθινά ζούμε στο ΑΠΑΝ ΠΑΡΟΝ.

Οτιδήποτε βλέπουμε να γίνεται σαν αποτέλεσμα μιας αιτίας έχει ΗΔΗ γίνει σε ένα παρελθόν και εκδηλώνεται σε ένα μέλλον, πάντα στο ΑΠΑΝ ή ΑΕΙ ΠΑΡΟΝ, σαν να ζούμε τα πάντα “πίσω στο μέλλον” (παρελθόν και μέλλον μαζί).

Η δική μας αντίληψη του χωροχρόνου (με βάση την χωροχρονική κλίμακα του νου μας) είναι εκείνη που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του χωροχρόνου.

Νομίζουμε ότι κάπου πηγαίνουμε και πως περνά ο χρόνος, ενώ στ’ αληθινά τρέχουμε σαν τρελοί στο πουθενά του χώρου και το ποτέ του χρόνου.

Πουθενά δεν φτάνουμε και τίποτε δεν περνά. Άλλωστε να περάσει για να πάει πού; Σχετικά με τις χωροχρονικές κλίμακες, π.χ., ένα μυρμήγκι ζει τα 70-90 χρόνια που ζει ένας άνθρωπος σε 24 ώρες, επτά χρόνια ενός σκύλου αντιστοιχούν σε ένα ανθρώπινο χρόνο, κοκ.

Υπάρχουν λοιπόν ΑΓΙΟΙ άνθρωποι, των οποίων η χωροχρονική κλίμακα του νου τους υπερβαίνει ασύλληπτα την ταχύτητα του φωτός και ζουν στο ΑΠΑΝ ΠΑΡΟΝ αυτό που για εμάς αποτελεί παρελθόν και μέλλον και θέλει πολλά χρόνια (από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι αιώνες, χιλιετίες) για να συγκολληθεί και να γίνει ΕΝΑ στο ΑΠΑΝ ΠΑΡΟΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...