ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;


 ΕΛΛΗΝΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ!
Γράφει ο Γεωκών 

ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!


ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ…ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ!!  Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!!

Σε λίγο θα δώσουμε την τελευταία μάχη εναντίων των «Περσών»
(τούρκων )

Τώρα που η μαυρίλα εξαπλώνεται και πυκνώνει, άπαξ και χαθεί το πείσμα των Ελλήνων, δεν θα υπάρχει κανείς, να εκνευρίζει τους παγκοσμιοποιητές, και να σταματά τις ορδές των Μογγολων τούρκων…Δεν θα υπάρχει κανείς που θα ξαναδώσει το φως στην οικουμένη.

Και μην ακούμε το παραμύθι ότι όλοι οι Έλληνες έχουμε αλλοτριωθεί. Αυτά τα λένε αυτοί που έχουν χάσει το πείσμα τους. Αυτοί που δεν θα έμπαιναν καν στον κόπο να πλησιάσουν το καράβι του εχθρού.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πεθάνει, γιατί δεν είναι "γραμμένο" να πεθάνει. Δεν πρόκειται να "πεθάνει", γιατί δεν θέλει να "πεθάνει". Αλίμονο όμως στου τοκογλύφους  και στους τοπικούς συνεργάτες τους, όταν θα γυρίσει ο "τροχός" ( που θα γυρίσει πολύ-πολύ  σύντομα ).

Αλίμονο τους, αν βρεθούν στην ανάγκη των Ελλήνων. Αλίμονο τους, αν εξαρτηθούν κάποτε από το έλεός τους, ( που θα συμβεί πολύ σύντομα ) Τότε τους ευχόμαστε να τους βοηθήσει ο Θεός, γιατί κανένας άλλος δεν θα βρεθεί.

Για να μην καταρρεύσει το Έθνος μας έχει ανάγκη όλων εμάς, των όσων ζωντανών, κατά τον Ίωνα Δραγούμη, οι οποίοι θα πρέπει να συνδεθούμε με πίστη, αυτοθυσία και διαίσθηση με τη ζωή του Έθνους να διακονήσομε την παράδοση μας και να αναπτύξουμε τη συνείδηση μας στον Ελληνικό τρόπο ζωής.

 Να επιδείξουμε εμπράκτως αγάπη προς το Έθνος και προς κάθε Εθνικό.  Να περιφρουρήσουμε αξίες, πολιτισμό, περιβάλλον, γλώσσα και τον γεωγραφικό χώρο που μας απέμεινε και περικλείεται στα γεωγραφικά όρια του Ελλαδικού και Κυπριακού Κράτους.   Στη συνέχεια να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει σε μας και στα παιδιά μας. 

Να λευτερώσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη του Ελληνισμού.  Και εάν εμείς σταθούμε ανάξιοι να το πετύχουμε να παραδώσουμε σκυτάλη στις επερχόμενες γενεές.

Αγωνιζόμαστε εναντίον πολλών και ισχυρών διαβολικών δυνάμεων, Ντόπιων και Ξένων.  Πρέπει, όμως, να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.  Αυτό μας επιβάλλει η Εθνική μας Ιστορία.  Αυτό μας ζητούν οι ΝΕΚΡΟΙ τριών χιλιάδων χρόνων.  Και τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :