Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ – ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΓΝΩΣΤΟΥΣΑ”¨ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Για τους νέους που δεν γνωρίζουν το πώς φτάσαμε ως εδώ και με αφορμή την περιοδεία του κ. Δένδια για να εισπράξει «συμπαράσταση».

Πρώτα θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι πολίτικοι «μας» μετά το 2009 κατάφεραν να μηδενιστεί διεθνώς το πολιτικό  γόητρο της πατρίδας μας. Πράγμα που εξακρίβωσα παλιά σε μία επικοινωνία μου με πρόξενο χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Ότι όμως συνέβη το 2009 μετά την εσκεμμένη καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της πατρίδας μας, με την υποδούλωση της με ψευδή στοιχεία ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ του «δημοκρατικού τόξου», για να δημευθεί ο δημόσιος και ιδιωτικός της πλούτος, με μετατροπή του ομολογιακού κουρευόμενου χρέους μας σε μη κουρευόμενο χρέος προς χώρες της ευρωζώνης,  με μνημόνια υποδούλωσης κτλ, δεν υπάρχει παρόμοιο στη παγκόσμια ιστορία ούτε για Αφρικανική χώρα.

Πώς λοιπόν φτάσαμε ως εδώ;

1. Μετά την σχεδόν σίγουρη δηλητηρίαση του μοναδικού μεταπολεμικού πραγματικού Έλληνα πρωθυπουργού Στρατάρχη Παπάγου (που είχε πει στον άγγλο ΥΠΕΞ Ήντεν όταν σου ομιλεί ο Έλληνας πρωθυπουργός να μην του γυρίζεις τον ass σου), επελέγη εκτός κανονικότητας ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Αφού υπέγραψε το επονομαζόμενο μνημόνιο Πιπινέλλη (1ο συνημμένο).  Με το οποίο δεσμευόταν να κλείσει  το Κυπριακό. Και το χειρότερο να δεχθεί  να ξαναφέρει την Τουρκία. Που είχε παραιτηθεί από κάθε  σχέση με την Ελληνική (κατά 82% ) Κύπρο, με τη συνθήκη της Λωζάνης.

Επιπλέον αποδεχόταν να μην αντιδράσει για τη γενοκτονία του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης στα Σεπτεμβριανά (2ο συνημμένο για ενημέρωση των νέων εξ υμών)

Όσον αφορά το  ποιόν του «Εθνάρχη» που είναι το καμάρι πολλών εξ υμών μη γνωριζόντων, δείτε στα 3ο  και 4ο συνημμένα τη σχέση με τις κατοχικές δυνάμεις στην πρώτη γερμανική κατοχή τη δεκαετία40. Σύντομη τότε, σε σχέση με τη σημερινή ήδη 11ετή.

2. Τον Καραμανλή διαδέχθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου κατά πολλούς ο υπαίτιος  του εμφύλιου σπαραγμού μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τη Χιτλερική Γερμανική κατοχή.

3.  Να θυμίσω επίσης ότι ο Παπανδρέου είχε δεχθεί το σχέδιο Άτσεσον (5ο συνημμένο)  που έδινε ουσιαστικά από τότε την Κύπρο στους τούρκους χαρακτηρίζοντας τη λύση αυτή «ένωση». Τότε έδινε επιπλέον στους τούρκους το Καστελόριζο (6ο συνημμένο). Τα σχέδια αυτά των Αμερικανών και του Παπανδρέου, τα απέρριψε τότε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Αρχιεπίσκοπος Μακάριος (6ο συνημμένο).

4.  Τότε προφανώς με εντολή των Αμερικανών, ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του Γεωργίου Παπανδρέου ίδρυσε στο στράτευμα την αποκαλυφθείσα από τον Στρατηγό Γρίβα, παραστρατιωτική οργάνωση με το όνομα Ασπίδα. Που στόχο είχε την αλλαγή του πολιτεύματος.

Τότε ο πατήρ του Ανδρέα Παπανδρέου και πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, απαίτησε να γίνει και υπουργός Εθνικής Άμυνας. Με σκοπό να προστατέψει τον γιό του Ανδρέα.

Ο τότε ρυθμιστής του πολιτεύματος Βασιλιάς,  αφού του υπέδειξε ότι αυτό υποβάθμιζε το γόητρο του Ελληνικού κράτους, του πρότεινε  να βάλει υπουργό όποιον της απολύτου εμπιστοσύνης του ήθελε. Όμως ο Γεώργιος Παπανδρέου, με κατά τη γνώμη μου υπόδειξη των ΗΠΑ, προκάλεσε οξύτατο πολιτειακό ζήτημα με στόχο την αλλαγή του πολιτεύματος και την εκθρόνιση του τότε Βασιλιά.

4. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην Ελλάδα των τότε ακόμα πληγέν τού εμφυλίου και του ψυχρού πολέμου, τη δικτατορία, όταν ο λαοπλάνος Γεώργιος Παπανδρέου θα κέρδιζε τις προκηρυχθείσες το 1967 εκλογές.

5. Κατά την διάρκεια της δικτατορίας, το 1972 αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με ηχητικό του Μίκη Θεοδωράκη (που η ΕΡΤ το απέσυρε), ο Ανδρέας Παπανδρέου, παρ όλον ότι  Βασιλικοί αξιωματικοί δέχθηκαν όλους τους όρους του (δημοψήφισμα μετά την πτώση της δικτατορίας) αρνήθηκε να συμβάλει στην πτώση της δικτατορίας. Δεν θέλω να αναφέρω ποιους υποθέτω ότι συμβουλεύτηκε γι αυτό. Απλά προφανώς θα έπρεπε να αλωθεί πρώτα η Κύπρος.

6. Στο Παρίσι το 1973 ο «εθνάρχης» Καραμανλής, σύμφωνα με τα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ συνεφώνησε με τον Κίσινγκερ (κατ άλλους και με τον τότε πρωθυπουργό της Τουρκίας Ετσεβίτ), να εισβάλουν οι τούρκοι ελεύθερα στην Κύπρο και να πάρουν την περιοχή Αττίλα 1 για να «λύσει» τΟ Κυπριακό. Οι τούρκοι τότε αφού εισέβαλαν ελεύθερα κατέλαβαν  το 40% της Ελληνικής Κύπρου. Με τον «Εθνάρχη» Καραμανλή, ενώ είχε τη δυνατότητα,  να μην αντιδρά και να ψευτοαπειλεί (7ο συνημμένο)

7. Στην μεταπολίτευση έγινε από τον Ανδρέα Παπανδρέου αυτό που επεδίωκαν οι Αμερικανοί. Η κατάργηση κάθε ρυθμιστικού ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας και η μετατροπή της Ελλάδας σε πρωθυπουργική δικτατορία που σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά. Με την Ελλάδα χωραφάκι του εκάστοτε πρωθυπουργού..

8. Επίσης ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Νταβός της Ελβετίας έδωσε συγχωροχάρτι στη τουρκία για την (συμφωνημένη) εισβολή στην  Κύπρο και  απεμπόλησε τα δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο. Δεχθείς να μην μπορεί η χώρα μας να κάνει έρευνα για υδρογονάνθρακες, ούτε στην Χαλκιδική. Εξοφλήσας για την προδοσία του λέγοντας «mea  culpa”.

Θυμίζω ότι επί δικτατορίας είχε ανευρεθεί πετρέλαιο στον Πρίνο της Καβάλας.

Τονίζω επίσης ότι ο AΑνδρέας Παπανδρέου ανέχθηκε πολλές φορές  τη θρασύτατη συμπεριφορά του αρχιερέα της νέας γερμανικής τάξης, Σημίτη. Παρατηρώ όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου παρ όλον ότι υπεύθυνος για την κατάληξη στη σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συγκριθεί με τους από το 1996 μέχρι σήμερα πολιτικούς

9. Με τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου ανέλαβε ο Σημίτης.

Ο οποίος στο Ελσίνκι και στη Μαδρίτη  δέχθηκε προδοτικά ότι  οι τούρκοι έχουν νόμιμα  δικαιώματα στο Αιγαίο (αποκαλυπτικότατο 9ο συνημμένο του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Σαρτζετάκη). Σήμερα ο Σημίτης κατηγορεί θρασύτατα τον Κώστα Καραμανλή, γιατί  δεν συνέχισε την πολιτική του διχοτόμησης του Αιγαίου.

10. Επίσης, από τον καιρό του Ανδρέα Παπανδρέου, ως αναφέρει σε  βιβλίο του ο επί τιμή πρέσβης Χρήστος Ζαχαράκης, ο Σημίτης στο σκοπιανό ακολουθούσε άλλη προδοτική πολιτική.

11.  Είναι γνωστό ότι οι πολιτικοί «μας» δέχθηκαν τον εκβιασμό της τουρκίας να μην επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια.  Και επί σειράν ετών ανέχθηκαν την καθημερινή παραβίαση του Εθνικού εναέριου χώρου μας. Και όποιος δεν είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί την κυριαρχία του τότε σταδιακά υποχωρεί σε όλα. Και φτάνει στη σημερινή και σε χειρότερη κατάσταση.

12. Εκτός από τα τραγικά ΙΜΙΑ όπου ο Σημίτης απαγόρευσε την προστασία κυριαρχίας  της Ελλάδας, εκτός από το σχέδιο Ανάν υποδούλωσης όλης της Κύπρου στους τούρκους,  εκτός από το όνειδος του Ελληνισμού την παράδοσης του Οτσαλάν  στους τούρκου, φτάσαμε ένας Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας διορισθείς από τον Σημίτη (αυτή είναι η θλιβερή αλήθεια), Ο Κωστής Στεφανόπουλος, εκτός του ότι πίεζε τους Έλληνες της Κύπρου να υποδουλωθούν στην τουρκία με το σχέδιο Ανάν, έφτασε να πιέζει εν ονόπ0ματι του εφιάλτη Σημίτη, για τον αφοπλισμό των νησιών μας του Αιγαίου, για να γίνουν εύκολη  λεία της τουρκίας.

13. Στη συνέχεια φτάσαμε μία πρόεδρος της Βουλής, δηλαδή εν ονόματι ή όχι (με την νεοταξική ιεραρχία) του πρωθυπουργού της  Κώστα Καραμανλή να μας προετοιμάζει από το 2003 για τη σημερινή μας υποδούλωση. Και τιμήθηκε γι αυτό με το χρίσμα της σε μέλος της Ακαδημίας Αθηνών !!! (πάει και η ακαδημία, όπου και ο Παπαδήμιος έγινε και αυτός «τιμής» ένεκεν, ακαδημαϊκός!!!

14. Και εκτός από τη «φυγάδευση» του οικονομικού διευθυντή της Siemens Καράβελα, από την κ. Ντόρα και τον κ. Δένδια («αμέλεια») φτάσαμε ο Νταβούτογλου να καλεί τη στενή φίλη του Ερντογάν κ. Ντόρα στην κατεχόμενη Κερύνεια, για να πιουν καφέ.

15. Και μετά φτάσαμε στον «μηδέν εις το πηλίκιο» Γιωργάκη, που θρασύτατα με όλους συμφωνούντες υποδούλωσε με ψεύδη την Ελλάδα στον φασισμό. Κραυγάζοντας βλακωδώς ότι «χρειαζόμαστε μία παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και γρήγορα.

16. Η συνέχεια οίνε σχετικά  γνωστή ως πρόσφατη. Με τον διορισμένο υπάλληλο των αγορών  Παπαδήμιο να αποτελειώνει την Ελλάδι με  το PSI του (6ο   συνημμένο),  με τον Αλέξιο να καταπατεί το Σύνταγμα και να μετατρέπει το ΟΧΙ στα μνημόνια  του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ στα μνημόνια. Αφού πριν ο αποκαλυφθείς σήμερα «συνεργάτη» του Σόρος Βαρουφάκης είχε υπογράψει παράνομα την επέκταση του μνημονίου Σαμαρά.

17. Θυμίζω ότι ο Αλέξιος αφού εξακρίβωσε ότι η θάλασσα δεν «είχε» σύνορα αλλά και αφού είχε κάνει και τον  τον Έβρο ξέφραγο αμπέλι, προκάλεσε την εισβολή των μυρίων «προσφύγων» του.  Αποκαλώντας  ημάς  τους αντιδρώντες στην άλωση της πατρίδας μας, ως ετερόκλητο όχλο, ρατσιστές, και δια του Προέδρου του μας έθεσε στα όρια του ναζισμού (η χάρη  του προέδρου που μας έβαλε μόνον στα όρια).

18. Ενώ κάθε ένας που παρακολουθεί γνωρίζει τα σχέδια πλείστων για τη «Μακεδονία για τους Μακεδόνες» ακολούθησε από τον Σύριζα και τη ΝΔ η τρομερή προδοσία της Μακεδονίας μας.

19. Επιστέγασμα της πολιτικής του Αλέξιου ήταν  η δήθεν έξοδος μας από τα μνημόνια, με το μνημόνιο του (και όλων) του 2018 (10ο συνημμένο).  Που βάζει οριστικά ταφόπλακα στον Ελληνικό κράτος.

20. Και να σου ο Κυριάκος «μας» ο πολυπολιτισμικός να διαλύει την πατρίδα μας οριστικά και  «υπερήφανα» πολυπολιτισμικά.

Και να ετοιμάζεται με «μέσον» τη «φιλία» της  αδελφής του με τον σουλτάνο να προβεί στην «αποφυγή» πολέμου με το ζαμάν ζαμάν. Μέχρι ο σουλτάνος να τους πάρει και τα σώβρακα. Υπό τις οδηγίες και του ΤΟΥΡΚ-ΕΛΙΑΜΕΠ του κ. Ντόκου.

Και με  τον κ. Δένδια να περιοδεύει για δήθεν συμπαράσταση. Αντί να προετοιμάζει την πατρίδα μας να αποκρούσει τους θρασύτατους τούρκους.  Που γιαβάς γιαβάς θα φτάσουν μέχρι τη μετατρεπόμενη σε πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη του υπερήφανου Κυριάκου «τους».

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...