ΗΠΑ: Γυναίκα σκοτώθηκε από το πίτμπουλ της – «Μην το θανατώσετε, ήθελε να βοηθήσει» λέει η κόρη της

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να χρησιμοποιήσουν taser για να σταματήσουν το ηλικίας 8 ετών σκυλί προκειμένου οι διασώστες να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 44χρονη
Φρικτό θάνατο από το πίτμπουλ της οικογένειας βρήκε μια 44χρονη γναίκα στις ΗΠΑ την ώρα που η ίδια είχε υποστεί κρίση με την κόρη της να ανακοινώνει ότι δεν θα προχωρήσει σε ευθανασία του σκυλιού «γιατί ήθελε να βοηθήσει τη μητέρα μου».

Την αστυνομία ειδοποίησε την περασμένη Παρασκευή η κόρη της άτυχης 44χρονης Μελίσα Αστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να χρησιμοποιήσουν taser για να σταματήσουν το ηλικίας 8 ετών σκυλί προκειμένου οι διασώστες να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 44χρονη γυναίκα η οποία είχε ιστορικό κρίσεων και η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε από τα τραύματα που υπέστη.

«Δεν πιστεύω ότι προσπάθησε να της επιτεθεί. Πιστεύω ότι το σκυλί προσπαθούσε να τη βοηθήσει αλλά είναι σκυλί και δεν ήξερε να κάνει κάτι καλύτερο» είπε η κόρη της 44χρονης.

«Αυτό που συνέβη την μοιραία νύχτα δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν θέλω το σκυλί μου να θανατωθεί για κάτι που έκανε για να βοηθήσει» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, το σκυλί, το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα, δεν είχε ποτέ παρουσιάσει βίαιη αντίδραση σε προηγούμενη κρίση της μητέρας της.

loading...