ΓΕΡΟΝΤΑΣ:«ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ»


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΦΙΛΙΑ»
ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: όταν οι νεοθωμανοί του Ερντογάν θα καλέσουν τους Ρώσους να καταλάβουν επειγόντως την ΠΟΛΗ και τα
ΣΤΕΝΑ για να μην πέσουν στα χέρια των πρώην Κεμαλιστών.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στον ΟΥΡΑΝΟ δεν υπάρχουν ΑΠΟΡΡΗΤΑ και φυσικά εκεί λύνονται οι ιστορικές ΑΠΟΡΙΕΣ.

Ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός, αλλά κάνει μια υπέρβαση μέσα στο ιστορικό χρόνο των ημερών μας και μαζί με επισημάνσεις κάποιων αγίων πάτερων επεξηγεί το άμεσο μέλλον των εξελίξεων που τρέχουν.

Μπορεί η πατρίδα μας να ωδινάται με προβλήματα όπως το προσφυγικό που δεν δύνανται να διαχειριστούν.

Μπορεί η μανία του σουλτάνου να ξεδιπλώνεται καθημερινά με νέες δηλώσεις και εκφοβισμούς.

Μπορεί το ελληνικό πολιτικό δυναμικό να δείχνει σημεία ηττοπάθειας.

Μπορεί τα δεδομένα να αλλάζουν από ώρα σε ώρα, αλλά τα δεδομένα του ΟΥΡΑΝΟΥ είναι σταθερά και αμετάθετα. Αυτά τα δεδομένα συγκλίνουν στο ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που μόνο κάποιες ασκητικές ψυχούλες και προσευχόμενες μπορούν να μας δώσουν ψήγματα από αυτό που έρχεται.

Όταν ο πρόεδρος Πούτιν επισκέφτηκε την τελευταία φορά το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, εμείς εδώ στην Ελλάδα με την συναισθηματική παρόρμηση του ΟΜΟΔΟΞΟΥ ηγέτη γράφαμε και γράφαμε τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Όμως μια ψυχούλα τότε μας έβαλε φρένο, λέγοντας μας:

- « Σε λίγο θα δεις τον Ρώσο να τα φτιάχνει με τον τούρκο και όχι μόνο να τα φτιάχνει αλλά να γίνεται και συνεταίρος σε πολλά»
Τον επόμενο καιρό τα είδαμε όλα …

Το τουρκικό πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016, την στρατηγική σύμπραξη συμφωνιών Πούτιν – Ερντογάν , μέχρι και παράδοση των S-400 συστοιχιών είδαμε και την οσονούπω ενεργοποίηση τους εις βάρος της Ελλάδος.

Ήταν λογικό μετά από καιρό να ξαναρωτήσουμε τον γέροντα αυτόν που επιβεβαιώθηκε και μάλιστα στην σκληρή εκδοχή των πραγμάτων και να ζητήσουμε την άποψη του …

« γιατί η Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ επιτρέπει αυτή την σχέση μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν και μέχρι που θα φτάσει αυτό;»

Η απάντηση του ήταν κατατοπιστική και καταιγιστική για το ΑΥΡΙΟ της ευρύτερης περιοχής μας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :