Υπό τις ιαχές «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ» φέρνουν τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα-Απίστευτο αίτημα από «μετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν επικίνδυνα.
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Ξεφεύγει καθημερινά η κατάσταση με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανεξέλεγκτους «μετανάστες» που έχουν περάσει στη χώρα μας.

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή: Οι δήμαρχοι των νησιών στην πλειοψηφία τους, ζητούν οι «μετανάστες» που φιλοξενούνται στα νησιά τους, να μεταφερθούν στην ενδοχώρα και όλα τα κέντρα φιλοξενίας στα νησιά του Β.Αιγαίου να κλείσουν.

Από την άλλη, οι δήμαρχοι της Ηπειρωτικής Ελλάδας, σαφώς και δεν θέλουν να γίνει αυτό και ζητούν να μείνουν όσο γίνεται στα νησιά και να μεταφερθούν το δυνατόν λιγότεροι στην ενδοχώρα.

Παράλληλα, η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει:

Ότι θα κατασκευάσει νέα σύγχρονα κλειστά κέντρα στα νησιά και μετά και στην ενδοχώρα.
Ότι θα απελαθούν περίπου 10.000 «μετανάστες» από τις αρχές του νέου χρόνου.
Ότι θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός υπερσύγχρονος φράχτης στον Έβρο μαζί με θερμικές κάμερες με σκοπό την εκμηδένιση των παράνομων εισόδων.
Ότι θα ενισχυθούν τα μέτρα φύλαξης των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων μας.
Το σημαντικότερο: Ότι όλα αυτά θα γίνουν βάσει του διεθνούς δικαίου και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΗΕ.
Επομένως η κυβέρνηση, προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή και να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις των δημάρχων και των κατοίκων των νησιών, των δημάρχων και κατοίκων της ενδοχώρας και φυσικά τις επιτάσεις του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.

Καταλαβαίνετε πως μια τέτοια κατάσταση δύσκολα εξισορροπείται, βάσει των παραπάνω δεδομένων.

Την ίδια ώρα καταφθάνουν από κάθε σημείο της χώρας, μαρτυρίες για εγκλήματα «μεταναστών». Στη Σάμο κάνουν πλιάτσικο και κλέβουν ότι βρουν από τα κλειστά σπίτια. Στη Λέσβο έχουν γράψει με σπρέι αραβικές φράσεις σε εκκλησάκια, πινακίδες, δρόμους. Τοπικοί οικισμοί της Ηπειρωτικής Ελλάδας καταγγέλλουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κλοπές, διαρρήξεις, επιθέσεις, τραμπουκισμούς. Πρόσφατα στον Έβρο θυμίζουμε πως «μετανάστες» έκαψαν δυο ποιμνιοστάσια. Οι κάτοικοι σε όλη τη χώρα είναι οργισμένοι και όχι άδικα.

Όπως το EL σας είχε ενημερώσει πριν μερικές μέρες, στην Ομόνοια συνελήφθη ένας Έλληνας επειδή έβρισε τον Μωάμεθ και το Ισλάμ. Ο ίδιος υποστήριξε πως πήγαν να τον κλέψουν και μετά τον έδειραν. Οι «μετανάστες», φυσικά υποστηρίζουν πως εκείνος ξεκίνησε χωρίς αιτία να τους βρίζει και μετά τον ξυλοκόπησαν.

Ακούστε ωστόσο ποια είναι η τρελή απαίτηση των «μεταναστών». Παρόλο που ο Έλληνας συνελήφθη και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, σε βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του πακιστανικού συλλόγου “UNITY” στο Facebook, οι «μετανάστες» διαμηνύουν πως δεν θα καθίσουν ήσυχοι μέχρι να να τιμωρηθεί ο ένοχος που έβρισε τον Μωάμεθ.

Μάλιστα ζητούν «παραδειγματική τιμωρία»

Τι εννοούν άραγε;

loading...