Η σημασία του ψεύδους στην πολιτική και η κλίκα ρουφιάνων- παλιανθρώπων και ηλιθίων

Του Σπύρου Χατζάρα 

Η κοινωνία για να παρηγορήσει τους τιμίους εφηύρε την παροιμία «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» για να μας υποσχεθεί πως «όταν κάνεις κάτι κακό, σύντομα θα το πληρώσεις».
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι «ο ψεύτης και ο κλέφτης» χαίρονται για πολύ περισσότερο, και στην πολιτική και στην οικονομία αλλά και στον «πρωταθλητισμό».
Πριν τον κατουροσκηνοθέτη, με τις κρατικές χορηγίες από το Αριστερό Κέντρο Κινηματογράφου, που ήθελε να καταπατήσει το διπλανό νεοκλασικό στο Κουκάκι με τους γιους του και τα δήθεν θύματα της δήθεν «αστυνομικής βίας» στο μολότοφ επετειακό πάρτι για το κακομαθημένο από το Ψυχικό, που σκοτώθηκε στα Εξάρχεια, υπήρξε ολόκληρη Στρατιά ψευδομαρτύρων που εμφανιζόταν στα κανάλια και τα ακρωτήρια για να μας βεβαιώσει για την αλήθεια του ψεύδους. Ουρά έκαναν οι ψευδομάρτυρες και στην δίκη τα Χρυσής Αυγής. Ποιος θυμάται τώρα τον Όσκαρ Γκαρσία που ήταν του «θανατά» τον Φεβρουάριο του 2018, τότε που χαροπάλευε μαζί με την αντιρατσίστρια συνήγορο που την χτύπησαν στην Φαβέλα στο Κερατσίνι.
 Όλοι αυτοί, οι ψεύτες , οι παλιάνθρωπο, ι είναι η λεγεώνα των αριστερών που δεν είναι κανονικοί άνθρωποι αλλά ένα νέο μεταλλαγμένο είδος πιθηκανθρώπου που αποτελούν την «Κόκκινη Φυλή». Όλοι αυτοί οι παλιάνθρωποι, ο κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ΣΥΡΙΖαίος
ο Τροτσκιστής, ο κατουροσκηνοθέτης, και ο Όσκαρ Γκαρσία πιστεύουν πως η ψευτιά , το έγκλημα, οι ληστείες, το κάψιμο αυτοκίνητων, η κλεψιά, η διαρπαγή, καταπάτηση, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις «επαναστατικές» και ένας «αντιφασίστας», και «αντιρατσιστής» «επαναστάτης», όχι μόνο δεν πρέπει να έχει ενδοιασμούς να πει ψέματα να κλέψει να αρπάξει και να σκοτώσει, αλλά πρέπει να είναι υπερήφανος για αυτές τις «επαναστατικές» του πράξεις.
 Οι παιδαγωγοί των κανονικών ανθρώπων λένε στους γονείς πως όταν το παιδί τους λέει ψέματα, η εμπιστοσύνη χάνεται και ο οικογενειακός δεσμός αντιμετωπίζει πρόβλημα και ότι κάθε σχέση για να αναπτυχθεί χρειάζεται να βασιστεί στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη , και προτρέπουν τους γονείς να μιλάνε στα παιδιά τους για την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Αυτά δεν ισχύουν για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή τον επικοινωνιολόγο, και τους διεφθαρμένους Αριστερούς και Προοδευτικούς Παλιάνθρωπους. Για αυτούς δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο και καλό είναι μόνο το δικό τους καλό.
Για τους κανονικούς ανθρώπους υπάρχει είτε αλήθεια είτε λάθος. Αλλά για τον κομμουνιστή και τον επικοινωνιολόγο, και τον Αριστερό προοδευτικό Παλιάνθρωπο υπάρχει μόνο η αλήθεια που τον συμφέρει. Αυτή είναι η «επαναστατική αλήθεια». Η αλήθεια των επικοινωνιολόγων και των βοθροκάναλων. Και το κλειδί για τη διάδοση του ψεύδους είναι η «επικοινωνία» και οι «στρατιώτες» της Κόκκινης Φυλής που εργάζονται στην ενημέρωση. Χωρίς αυτούς, ο κατουροσκηνοθέτης δεν θα είχε «δίκιο», ούτε ο πουστοπρεζάκιας στην Ομόνοια, ούτε ο Ραπέρ και η μαμά του. Οι κομμουνιστές, οι αριστεροί, οι προοδευτικοί σαν μαρξιστές και επαναστάτες , είναι και άτιμοι και ψεύτες. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, και θα έπρεπε σε άτομα που είναι ενσυνείδητοι παλιάνθρωποι και ψεύτες , να απαγορεύονται να ασκούν επαγγέλματα για τα οποία είναι προϋπόθεση ο ατομικό ηθικός κώδικας.
Οι κομμουνιστές, και οι αριστεροί Παλιάνθρωποι δεν μπορεί να είναι ούτε δικαστές, ούτε δάσκαλοι, ούτε δημοσιογράφοι . Σε αυτούς προσκολλάται η πολυπληθείς κατηγορία των βλακών τηλεθεατών.
Ο συνασπισμός των βλακών , (που βασανίζονται από τον ατομικό και δικαιολογημένο ζωώδη πανικό τους, μήπως «μείνουν στην απέξω»), με τους παλιανθρώπους της Κόκκινης Φυλής , γίνεται μηχανικά, βάσει της αρχής της «ελάχιστης προσπάθειας». Δέκα βλάκες κατά ενός ευφυούς.
Δέκα άτιμοι κατά ενός τιμίου. Δέκα ανίκανοι κατά ενός ικανού .Δέκα τεμπέληδες κατά ενός εργατικού. Η ισχύς εν τη Ενώσει.
 Όλοι μαζί μπορούμε που λέει και ο Σκάαααιιιιιι.
Έτσι συγκροτείται η Κλίκα Ρουφιάνων-Παλιάνθρωπων -ηλιθίων.

ΥΓ. Μας έπρηξαν οι αριστεροί και τα χουντοκάναλα με τις «διαμαρτυρίες» και τις «καταγγελίες» τους. Επειδή είναι άτιμοι , καταθέτουν με άνεση ψευδώς ότι τους είναι χρήσιμο. Δεν βλέπω όμως να ασκούνται διώξεις για ψευδορκίες, και συκοφαντική δυσφήμιση των αστυνομικών ούτε και για παρακώλυση της δικαιοσύνης. Και ακόμα, η συμπεριφορά την μητέρας του νεκρού ράπερ μέσα στο δικαστήριο ήταν προσβλητική για τους δικαστές και το κυρος της δικαιοσύνη ή όχι δικαστήριο; Και εφόσον ήταν, γιατί δεν την συνέλαβαν; Και γιατί δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία; Και τέλος πάντων. γιατί δεν της ασκήθηκε δίωξη έστω και εκ των υστέρων για όσα «έσουρε» στην έδρα. για όσα είπε στους δικαστές.

loading...