Ακούστε τις απαντήσεις: Γνωρίζουν οι μικροί Έλληνες τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και ποια είναι η Παναγία; (Βίντεο)

Γνωρίζουν τα παιδάκια τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα;
Σε αυτή την απάντηση τα μικρά παιδιά της χώρας πολλές φορές δεν έχουν την σωστή απάντηση. Άλλα παιδάκια απάντησαν ότι γιορτάζουμε που δεν έχει τόση ζέστη και άλλα ότι γιορτάζουμε τα μελομακάρονα, τον έρωτα και την αγάπη.

Ποιος γεννήθηκε τα πρώτα Χριστούγεννα; Αυτή την ερώτηση έκανε σε παιδάκια ο παρουσιαστής της Mini σειράς Small Talk.

Ένα παιδάκι απάντησε ότι γεννήθηκε ο Χριστός, ενώ σε ερώτηση για το που γεννήθηκε ο Χριστός, ένα παιδάκι απάντησε στην Ρωσία.

Παρακάτω τα παιδάκια κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής ερώτημα.Η Παναγία ποια είναι; Μερικές από τις απαντήσεις που δόθηκαν ήταν το ότι είναι μια κυρία στην εκκλησία και σε μια δεύτερη ερώτηση για το αν η Παναγία είναι η μητέρα του Χριστού, κάποια παιδάκια απάντησαν όχι.
Θα ήταν καλό να αλλάξουν κάποια πράγματα στα σχολεία, ώστε οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες να λάβουν ουσιαστική παιδεία.Οι αυθόρμητες και αφιλτράριστες απαντήσεις που έδωσαν τα παιδάκια στο βίντεο που παρακολουθήσατε, μας δείχνουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Ειδικά η ερώτηση για το τι σχέση έχει ο Θεός με την Παναγία, είχε απαντήσεις από μικρά παιδάκια, που πρέπει να ακούσετε, στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...