ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ;;;

Η κατάσταση με την λαθρό εισβολή, με ένα πολιτικό σύστημα που προδίδει ασύστολα την εθνική μας κυριαρχία με την ολοένα και περισσότερε αυξανόμενη τουρκική απειλή και με μια πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της χώρας, όπως φαίνεται απαιτείται πλέον να ξεπεράσουμε όλα τα ταμπού και κάθε ελληνικό σπίτι να εξοπλιστεί για κάθε ενδεχόμενο, καθώς μην αυταπατόμαστε, έρχονται ακόμα δυσκολότερες μέρες.
Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα. Να δημιουργηθούν ομάδες εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής για να οχυρώσουμε τα νησιά μας! Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να οχυρώσει με αντιμνημονιακές ασπιρίνες τον ελληνικό λαό. Είναι απαραίτητη η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας των Ελλήνων. Δεν υπάρχει καιρός για διάσπαση του κοινωνικού κράτους. Δεν είναι δυνατόν να έχεις δουλειά κι επειδή σε μεταφέρουν να διαλύεις την κοινωνία.

Πόσες φορές αυτοί οι γερμανόδουλοι φιλοευρωπαϊστές σας έχουν χαρακτηρίσει ακραίους, γραφικούς, εξτρεμιστές, επειδή διαφωνούσατε με τα αλλεπάλληλα «ΝΑΙ»; Αυτοί δολοφονούσαν εν ψυχρώ ψηφίζοντας εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Όποιος ήταν αντίθετος στην γερμανική δημοσιονομική πειθαρχία του έγραφαν “λαϊκιστής, ανεπιθύμητος” στο κούτελο, όπως σημάδευαν με αριθμούς οι Ναζί τους Εβραίους.
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρωταγωνίστησαν στην πλύση εγκεφάλου και την αποθέωση της ελίτ, της διαπλοκής. Επιδιώκουν μια μικρότερη πολυπολιτισμική Ελλάδα. Να αναγνωρίσουμε την συνύπαρξη με αλλόθρησκους μετανάστες και να γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας. Με το μνημόνιο χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία και ισοπεδωθήκαμε.
Καταστροφές παντού, διαλυμένα νοσοκομεία, σχολεία και υποδομές με αποτέλεσμα την εξασθενημένη άμυνα της Ελλάδας. Οι ‘Ρεπούσηδες’ έκαναν πογκρόμ υπέρ των Γερμανών και των Τούρκων, μας γύρισαν στον Μεσαίωνα, «βουλγαροποίησαν» το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα. Το ερώτημα είναι ποια κυβέρνηση έδινε το καλύτερο αντίδωρο. Δέκα οικογένειες κάνουν κομάντο. Στα χρόνια του μνημονίου άλλαξε ένα πούλμαν με πρωθυπουργούς και υπουργούς που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλον σε δουλοπρέπεια.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

loading...